lauantai 18. elokuuta 2012

Shoppailua

Nettishoppailu tai kaupoissa pyöriminen, niin IHANAA!
Rentouttavaa ja ainahan sitä jotain pientä voi ostaa, vaikka rahaa ei ehkä olisikaan, mutta kyllä sitä aina jostain löytyy, edes vähän...
Toki tällä hetkellä säästöt menee parin viikon päästä alkavaa Fustra-harjoitteluun,
mutta siihen uhraan säästöni enemmän kuin mielellään, sillä eihän omaa hyvinvointia voi mitata rahassa, eihän?

Fitnesstukun sivustolta koriin päätyi vitamiineja, proteiinipatukoita sekä ihanan pirteä pinkki treenitoppi.
takaa
edestä

Kuten näkyy, toppi on ollut jo kovassa käytössä,
ja pesun jälkeen rypyssä. Ei ole teknistä materiaalia, mutta hyvin toimi Bodypump-tunnilla.
Väri on niiiiiiiin ihana pinkki, että tulee jo hyvälle tuulelle pelkästään paidan katsomisesta,

ja istuu päällekin ihan moitteettomasti.
Ja mikä parasta, toppi oli tarjouksessa, ja maksoi vain hieman reilu 10 €, eli todellinen löytö!


Olen ollut todella tyytyväinen Fitnesstukun tilauksiin, tuotteet loistavia ja toimitus erittäin nopeaa. Nämäkin tilaukset tein maanantaina, ja paketti oli postissa jo torstaina! Tykkään myös siitä, että sivustolla on tuotteita laidasta laitaan, joten jokainen varmasti löytää omansa valikoimasta.

Olen jo useamman kuukauden haaveillut uusista treenikengistä, entiset kun alkavat olla parhaat päivänsä nähneet ja lopullinen hajoaminen voi käydä koska vaan. Tälläiset tossut piristävät nyt treenipäiviäni.


Kengät löytyivät Brandoksen sivustolta, ja mikä mukavinta olivat myös alennuksessa. Eihän se väri nyt tärkeää ole, mutta pirteä pinkki toimii myös kengissä. Kengät ovat olleet nyt testissä kahdella Bodypump-tunnilla, ja toimivat! Ensi viikolla kengät (sekä minä) joutuvat testiin Bootcamp-tunnille, joten uskon että kovaa kyytiä saadaan molemmat. Kengät ovat ihanan kevyet ja hengittävät, ja pohja erittäin pitävä. Suosittelen!

Viimeisen löytöni tein Intersportista, jossa viime viikonloppuna oli tarjouksessa Peakin huppareita. Kyseisestä hupparista olen haaveillut todella pitkään, joten nyt se oli vaan pakko käydä ostamassa, ei auttanut. Kuten varmaan kaikki tietävät, ovat Peakin vaatteet todella laadukkaita ja kestävät käytössä todella hyvin. Entinen hupparini on kohta kahdeksan vuotta vanha, ja näyttää vielä lähes uudelta. Laatu tietenkin maksaa, ja vaikka tämäkin huppari oli 40 € alennuksessa normaalihinnasta, kyllä se silti vähän kirpaisi. Mutta on se vaan niiiiiiin ihana, ja mulla ei ainakaan tänä syksynä ole kylmä!

Ensi viikko vielä painetaan töitä, ja sitten olisi vielä yksi viikko kesälomaa tiedossa. Haaveena päästä muutamalle golfkierrokselle ja tehdä parin päivän reissu Helsinkiin, ja sitten jo aletaan henkisesti valmistautumaan 3.9 alkavaan koitokseen. Muita suunnitelmia ei oikeastaan ole, ja ehkä hyvä niin.

Leppoista viikonloppua kaikille, Lappeenrannassa paistaa aurinko ihanasti, joten tämä tyttö taitaa suunnata lenkille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti