tiistai 18. syyskuuta 2012

Energiaa purkista?

Kävimme tänään töissä mielenkiintoista keskustelua erilaisista lisäravinteista ja niiden käytöstä. Erilaisia mielipiteitä oli ihan yhtä paljon kuin meitä keskusteluun osallistujiakin. Puhuimme ravinteiden tarpeellisuudesta ja siitä, että eikö oikea "kotiruoka" sittenkään riitä. Erilaisten tutkimusten tuloksia lenteli ilmaan, samoin omakohtaisia kokemuksia.

Keskustelu lähti käyntiin minun viime öisistä krampeista. Voi kamala! Kaikki kramppeja kokeneet tiedätte varmasti sen tunteen kun heräätte aamuyöllä ja kipu on viiltävä, ja se ei vaan lähde pois. Itselläni kramppasi aamu 4.00 aikaan oikea jalka pohkeen kohdalta, ja siinä menikin sitten aamuyön kalliit unitunnit jotain ihan muuta tehdessä. Myönnän, nämä krampit olivat ihan omaa syytä. Join liian vähän, treenasin tosi kovaa (ihanaa) ja en muistanut lisätä päivän aterioihin riittävästi suolaa, vaan päivän ruokailut meni aika mauttomissa tunnelmissa. Vahingosta ja keskustelusta viisastuneena suuntasin tänään töiden jälkeen kaupan lisäravinnehyllylle, ja sieltähän löytyi!

Siis oikeasti, monta metriä ja monta hyllyä varattuna pelkille lisäravinteille, huhhuh! Siinä oli sitten varaa valita minkä purkin kärryyn nappaa. Kyllä näillä tehdään hyvää bisnestä! Nämä tuotteet päätyivät minun koriini:

Magnesiumin pitäisi nimenomaan auttaa näihin kramppeihin. Vahva piimaa + auttaa pitämään hiukset, ihon, kynnet ja nivelkudokset kunnossa. Itse kärsin huonoista kynsistä, joten jos tämä purkki toisi siihenkin apua. Lisätietoa molemmista tuotteista löytyy täältä.

Syksyn ja talven lähestyessä matkaan tarttui mukaan purkki D-vitamiinia. Tuttu juttu varmaan kaikille!

Itse tykkään nauttia vitamiinit aamulla nestemäisessä muodossa, jotenkin se tuntuu vaan paremmalle kuin pillereiden nappailu. Joten matkaan tarttui myös purkit monivitamiinia sekä pelkkää c-vitamiinia. Jos vaikka nauttisi näitä vuoro aamuina.

Antakaahan te konkarit vinkkejä, mitä muuta tulisi vielä ostaa vai riittääkö nämä, vai onko nämä teidän mielestä turhia?

Muutoinhan viikko on lähtenyt käyntiin tosi napakasti. Eilen oli Fustran vuoro, ja voi että mä kärsin. Purin hammasta yhteen ja kirosin ääneen (hyi minä). Liikkeet meni miten meni, kehitystäkin havaittavissa ainakin PT:n mukaan, ja uskottava se varmasti on, vaikka ihan siltä ei eilen tuntunutkaan. Kärsimätön luonteeni nosti taas päätään esiin, sillä haluaisin osata kaikki nyt ja heti, enkä vasta muutaman kerran jälkeen. Voi voi, haastetta kerrakseen!

Tänään kuitenkin reippaalla mielellä kohti Bootcamp-tuntia ja huomenna uudelleen Fustran pariin. Olo on muuten ihan mahtava, senttejä ja kiloja on lähtenyt, ja viikonloppuna ostin housut kokoa johon en todellakaan uskonut mahtuvani :) Askeettinen ruokavalio on pitänyt hyvin, enkä ole sortunut houkutuksiin vaikka tarjollahan niitä olisi päivittäin. Hyvä tästä tulee!!!

Mukavaa viikkoa kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti