perjantai 19. huhtikuuta 2013

Golfblogini!

Taisin viime postauksissa mainita, että ajatuksissa olisi tehdä ihan oma blogi golfaiheisille jutuille, jotta en kyllästytä teitä kaikkia teksteillä, joissa pyörii vain golfasiat. No toteutin sitten ideani, ja TÄÄLTÄ löydätte tulevan kesän kirjoittelun alustan.

Tämä blogi on vielä ihan alkutekijöissä, ja hakee omaa muotoaan ja paikkaansa, mutta on siellä jo muutama postauskin, ja lisää toivottavasti tulee viikonlopun aikana, jos ilmat vain suosivat. Muutamia mielenkiintoisia kuvioita on kesälle luvassa, joten tuolta blogista löytyy sitten kaikki golf-hömpötykset, käykää kurkkailemassa jos teitä laji ja mun toilailut kiinnostaa! Tavoitteena on haastaa itseään, ja kärsivällisyyttäni oikein kunnolla, katsotaan sitten lopputulosta myöhemmin...

Mutta jätetään golfasiat sikseen, vaikka niistä voisin tässäkin kirjoitella vaikka kuinka paljon. Totean vain, että polte kauden avaamiseen ja ensimmäisiin lyönteihin rangella kasvaa kokoajan. Ehkä jo tulevana viikonloppuna saan kaivaa mailat varastosta ja suunnata treenaamaan.

Viikonloppu on siis edessä, ja huomenna pääsen vihdoin viimein jalkahoitoon, jonka lahjakortti on poltellut synttäreistäni alkaen, nyt vihdoin pääsen sen käyttämään. Voi mitä luksusta! Luvassa on siis tunnin verran hemmottelua, vain minulle, ja todellakin olen sen ansainnut. Lauantai ja vapaapäivä, joten tarkoituksena olisi heti aamusta käydä rääkkäämässä jalkoja viikottaisen jalkatreenin merkeissä, siitä onkin sitten hyvä suunnata hemmoteltavaksi. Kuvia ja tunnelmia huomisesta lisää myöhemmin.

Mainiota, toivottavasti aurinkoista viikonloppua kaikille!

kuva Evita

2 kommenttia:

  1. Liityn heti siun golfblogin lukijaksi! :) Greencard kurssille ilmoittauduttu, ensi kuun lopussa alkaa. Jes! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa Anna, me niin mennään ens kesänä kierrokselle :)

      Poista