tiistai 2. huhtikuuta 2013

Motivaatiota uuteen viikkoon?


Aurinkoista tiistaita kaikille!
Aurinko Lappeenrannassa lämmittää aika mukavasti, tulossa on ilmeisesti upea keväinen päivä.
Itsellä aamu alkoi lääkärikäynnillä, allergialääkkeet oli haettava käyttöön, ei auta. Olen ollut niin tukossa koko pääsiäisen, varma merkki siis keväästä. No nyt on nenäsumutteet ja pillerit, joten eiköhän se olo tästä helpota. Viime vuonna pärjäsin ilman lääkkeitä, ja nyt niiden käyttö on aloitettava jo näin aikaisessa vaiheessa, kummallista!

Itsellä pääsiäinen vierähti töiden parissa. Tänään vietellään vapaapäivää ja sitten vielä rutistetaan neljä työvuoroa ja sitten se kauan odotettu LOMA on edessä. Voi miten olenkaan sitä odottanut! Alunperin suunnitelmiin kuului loma Lapissa, Saariselällä perheen kanssa, mutta pari pikku yksityiskohtaa sekoitti hieman suunnitelmia, ja niistä tällä viikolla lisää...joten nyt loma vietetään eteläisessä Suomessa, akselilla Lappeenranta, Tampere, Helsinki.

No mitenkäs treenit? Siinähän ne! Eilen huilasin tästä allergian aiheuttamasta tukkoisuudesta johtuen, ja lisäksi työpäivä oli niin rankka, että vei kyllä kaikki mehut! Tänään mahtavan Annan kanssa salille touhuamaan, huomenna tunnin spinning ja varmasti vähän salitouhuja, torstaina Bootcamp ja loppuviikolle keksitään sitten jotain, enpä vielä tiedä! Eli ihan tehokasta viikkoa on tiedossa, ja jos ja kun allergialääkkeet purevat, mieli tekisi ulos juoksemaan, sillä kadut alkavat olemaan jo sulia ja puhtaita, alkaa puuduttamaan ainainen juoksumatolla juokseminen.

Tässä vielä muutama, ainakin minua motivoiva kuva, josta ehkä tekin saatte virtaa tähän viikkoon!








Nyt lukemaan muutamaa painavaa sanaa sisältävää aineistoa, jotka ens viikolla pitäis osata tai ainakin jotain niistä muistaa! Ehkä otankin paperit parvekkeelle, keitän kupin kahvia ja nautin ihanasta auringosta, siinähän se on mukava sivuja lueskella...

Aurinkoa päiväänne!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti