sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Loman onnellinen lopetus!

Pirteää palmusunnuntaita kaikille!


Siinä se sitten vierähti viikko talvilomaa. Nopeastihan se viikko meni, mutta kieltämättä paljon asioita tuli hoidettuakin. Projektinahan oli:
1. Parvekkeen siivous ja kevät kuntoon laittaminen. Tämä on suorittu n. 70 %, sillä kanervat on heitetty roskiin ja narsissit tuotu tilalle ja imurointi ja kalusteiden putsaus tehty. Parvekelasit odottaa vielä pesua, mutta se saa vielä odottaa muutaman viikon.
2. Varaston siivous ja talvikamojen "arkistointi", ja se on tehty! Varasto on nyt niin kunnossa kuin se vaan voi olla, ja huolimatta ensi viikon sääennusteesta, on toppavaatteet ja muut talvivarusteet arkistoitu, että ensi talvea sitten vaan odotellaan...

Lisäksi tarkoituksena oli liikkua paljon, ja se onnistui 100 %:ti. BodyPumpissa kävin kahdesti ja tänään pitkällä lenkillä ihanan aurinkoisessa aamussa. Uutena juttuna kokeilin eilen hot joogaa, joka yllätti ihan positiivisesti. Olen omasta mielestäni kuin rautakanki, mutta 75 minuutin hikoilun jälkeen tuntui että jopa minä taivuin ihan yllättävästi. Aion mennä testaamaan uudestaankin, ehdottomasti!

Makkariin saatiin myös IHANA pimentävä rullaverho, joten nyt ei aamuaurinko paljoa haittaa ja häiritse unia.

Ulkona näyttää jo aika keväiselle, vaikka lunta toki vielä on ihan riittävästi, ja tulevalla viikolla taitaa tulla vielä lisää. Linnoituksesta katsottuna kotikaupunki näytti tänään tältä:
Huomenna aamulla sitten pirteänä töiden pariin, ja myönnettäköön, on jopa ihan kiva päästä taas touhuilemaan! Pirteää viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti