keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Pääsiäistä kohti

Itse vietän talvilomaa tämän viikon, ja aika mahtavat ilmat on kyllä sattuneet.
Tänäänkin on paistanut aurinko pilvettömältä taivaalta, ja kaupungissa lämpömittarit näyttivät jo 12 astetta, WAU! Tosin viikonlopulle ja ensi viikolle ennusteet näyttävät 20cm lunta ja jopa 20 asteen pakkasia. Ei voi olla totta!

Satama on vielä kovin hiljainen...
Ihanaa kun aurinko paistaa vielä illalla!
Loman projekti YKSI oli saada parveke edes jonkinlaiseen kevät kuntoon, ja hyvää vauhtia suunnitelma onkin etenemässä. Pääsiäinen on kuitenkin JO ensi viikolla, joten ehkä nyt oli korkea aika saada parvekkeelta pois viime syksyn kanervat ja muut syksykukat.
Projekti KAKSI on sitten varaston järjestäminen ja toppavaatteiden "arkistointi". Mutta katsotaan vaikka viikonloppuna kuinka siinä sitten käy. Eihän nyt lomalla saa liikaa riehua :)

Sisällä kasvaa jo kesää ajatellen ihana ruukku kesän yrttejä, sekoitus erilaisia basilikoja, kiitos Äiti!
Hitaasti mutta varmasti :)
Parvekkeelta löytyy nyt alkuun vain kevätnarsisseja. Ne kestävät jo ihan hyvin pakkasta, ja meidän parvekkeelle paistaa aurinko KOKO päivän, joten eiköhän ne tämän alkukevään kestä. Ehkä vielä voisi ostaa muutaman helmililjan joiden hento vaaleansininen väri on aina varma merkki keväästä ja kokoajan lähestyvästä kesästä.

Kaipaa vielä jotain mullan päälle, hmm...
Muutama tipukin oli jo muuttanut parvekkeelle
Mutta pirteää loppuviikkoa kaikille, toivotaan että auringon paiste jatkuu ja puheet 20 asteen pakkasista on Aprillipiloja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti