tiistai 20. joulukuuta 2011

Projekti piparkakkutalo

On taas se aika vuodesta, kun kuumalla sokerilla kiroillessa polttaa sormet, pilaa paistinpannut ja saa aikaa parisuhdekriisin, mutta selvittiinhän siitä sittenkin...
Kuten aikaisemminkin mainitsin, on meillä jo muutamana vuotena ollut tapana tehdä vanhemmille piparkakkutalot jouluksi, ja perinteestä ei poikettu tänänkään vuonna.

Projekti alkoi siis eilen, jolloin paistoin ja koristelin palaset.
Omasta mielestäni parasta koko tässä jutussa on ehdottomasti palasten koristelu! On ihana ostaa erilaisia karkkeja, sommitella mielessään miten karkit asettelee, ja lopputulos on sitten kuitenkin ihan toista :) Niin myös tänä vuonna.

Talot kuitenkin saatiin koottua ja ainakin vielä ovat pystyssä...katsotaan tilannetta sitten uudestaan aamulla. Tässä muutama kuva lopputuloksista:
Voi taas olla hieman ylpeä itsestään, että sai kokoon kaksi ihan OK näköistä taloa, ilman suurempia kriisejä, ja uskon että talojen uudet omistajat pitävät lopputuloksesta, sillä taas kerran ajatushan se on tärkein. Ja myönnettäköön, ehkä tässä vesisateen keskellä tuli edes hetken ajan jouluinen fiilis taloja kootessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti