maanantai 9. tammikuuta 2012

Rintheessä

Olettekos huomanneet Ylellä tänään alkavan uuden kotimaisen sarjan?
Sarja on Rintheessä, ja se kuvaa sesonkityöntekijöiden arkea Levillä yhden kauden ajan. Sangen mielenkiintoista.

Täältä löytyy linkki uusimpaan jaksoon ja muitakin otoksia alkavasta sarjasta.
Itse Levillä yhden kauden työskennelleenä on tietenkin pakko alkaa katsomaan sarjaa,
ja ensimmäisen jakson perusteella voi sanoa, että ei se meno ole kauheesti omista ajoista tainnut muuttua :)

Itse työskentelin Levillä yhden kevätsesongin vuonna 2006, ja työpaikkana oli Hotelli Levitunturi. Kevät oli vaihtelua edellisille vuosille, jotka olin vuodesta 2003 alkaen viettänyt Saariselällä, Tunturihotellissa. Kevät toi siis tullessaan paljon mielenkiintoisia työjuttuja, ja tapasin paljon mahtavia ihmisiä, joten mukavia muistoja jäi, ja niitä on aina mukava muistella. Rankkaa työ Lapissa toki on; pitkiä 12 tuntisia työpäiviä, muutaman tunnin yöunia ja tietenkin armotonta biletystä, ja jatkoja aamuun asti. Ei musta siihen hommaan taitaisi enää olla, mutta kivaa se oli silloin 20-vuotiaana.

Nyt pitää nauttia talvesta täällä Lappeenrannassa, ja nyt tuntuu lunta tosiaan riittävän. Huoltoyhtiö on näemmä unohtanut meidän kerrostalon, ja lumitöitä ei ole tehty reiluun vuorokauteen. Onneksi on edes yksi autokatospaikka, joten ei tartte jatkuvasti putsata autoa. Mutta nyt on ainakin lunta, ei tarvi kenenkään valittaa, eihän?


Viikonloppuna herkuteltiin itsetehdyillä hampurilaisilla, ja pakko jakaa kuva, koska burgereista tuli vaan niin hyviä. Sämpylät ostin valmiina kaupasta, mutta pihvit on tehty itse. Luomu naudan paistijauhelihaa ja paljon mausteita, nam. Lisäksi salaatti, tomaattia, pekonia, salsaa ja smetanaa, tosi kevyttä :) No eihän näitä onneksi joka päivä tule nautittua, joten pieni herkuttelu sallittakoon.

Pirteää viikkoa kaikille, liikkukaahan varovasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti