perjantai 10. helmikuuta 2012

Kevättä kohti?

Muutaman viikon hiljaiselon jälkeen on aika taas päivittää kuulumisia.
Arki on tasaista puurtamista, ja vuorokauden tunnit täyttyvät töistä, töistä ja töistä. Kuinkas muutenkaan.
No onneksi hieman vapaatakin löytyy, ja se vietetään sitten kotoillen tai urheillen.
Pakkasta on taas ollut ihan mukavasti, viime yönäkin naapurin mukaan reilu 25 astetta. Alkais jo riittämään.
Rakas pikkuautoni on hyvin jaksanut palvella minua koko talven ja kestänyt ne yli 30 asteen pakkasetkin, mutta tänä aamuna se sitten sanoi sopimuksen irti, tai siis akku sanoi! Siellä se nyt laitailee voimia uuteen nousuun, ja jännityksellä odotellaan joskos se sitten illalla starttaisi uuteen päivään.
Rakas pikkuautoni viime syksynä

Aurinko paistaa kyllä ihanasti, mutta pakkasta saisi olla se reilu 10 astetta vähemmän, eikö? Mutta kyllä se aurinko jo lämmittää, ihan vähän tosin, mutta kuitenkin. Täällä Lappeenrannassa on tuohon Saimaan jäälle tehty luistelureittejä sekä kävelypolkuja, ja Linnoituksessa näyttää olevan upeat pulkkarinteet. Eli heti kun pakkasta on pikkaisen vähemmän lähden tutustumaan Saimaan jääreitteihin sekä pulkkamäkeen. Mutta vielä pitää tyytyä sisäliikuntaan, harmillista.

Vapaapäivän ja auringon paisteen kunniaksi piti vähän leipoakin. Tänään oli vuorossa ihanan maukkaat porkkanamuffinit, ja resepti löytyi Pirkan ruokalehdestä, eli täältä. Hieman tuunasin reseptiä, ja raastoin mukaan yhden luomuappelsiinin kuoren ja mehun laitoin myös taikinaan. Lisäksi hieman vaniljasiirappia korvaamaan sokerin määrää. Lopputulos on kieltämättä aika herkullinen, nam. Kuva ei toki vastaa ihan lehdessä olevaa, mutta eihän se nyt tärkeintä ole, vaan se MAKU.

Aurinkoista viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti