tiistai 18. kesäkuuta 2013

Kesää ja kiirettä!

Heipparallaa kaikille ja mitä mainiointa kesää!
Se on sitten jo juhannus tällä viikolla ja ilmatkin näyttävät taas mahtavan kesäisiltä, ja juhannuksen sääennusteet lupaavat ainakin tänne Lappeenrannan suunnalle hellettä ja aurinkoa!

Edellisestä postauksesta on aikaa, ihan liikaa, ja tästäkin tulee vaan nopea päivitys, että hengissä ollaan ja elämä sujuu mukavissa merkeissä. Eilen alkoivat uudet haasteet uusien töiden merkeissä. Eilinen päivä meni kyllä ihan pää pyörällä, paljon uusia ihmisiä ja juttuja, mutta olen niin innoissani tästä kaikesta muutoksesta, että ei tässä voi kun hymyillä ja nauttia! Rankka kesä on tulossa kaiken uuden oppimisen merkeissä, mutta sitähän tässä on haettukin, joten en todellakaan valita.

Treenailuiden osalta ollaan menty fiiliksen mukaan. Viikot ovat pitäneet sisällään kahvakuulailua, salilla käyntiä ja lenkkeilyä. Viha-rakkaussuhde juoksemiseen alkaa kääntyä rakkauden puolelle, ja tänäänkin olisi tarkoitus suunnata lenkkipoluille työpäivän päätteeksi. Ruokailuiden osalta aamupuuro raejuustolla on ja pysyy, ja välipalarahkat jatkavat mukana. Hieman toki on kevenneltykin ja nautittu kesäherkuistakin, hyvässä tasapainossa tietenkin.

Mutta, tämä siis vain ilmoitus, että hengissä ollaan ja vauhtia on elämässä! Yritän keretä kirjoittelemaan lisää kuulumisia, mutta ajattelin nyt kesällä hieman hengähtää tästä blogimaailmasta.

Nauttikaahan kesästä ja auringosta!

kuva täältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti