lauantai 1. kesäkuuta 2013

Kesä ja suunnitelmat!

Aurinkoista lauantaita kaikille ja paljon onnea kaikille valmistuneille!
Tänään on varmasti monelle ikimuistoinen päivä kun opinnot vihdoin ovat takana ja elämä edessä. Omasta ylioppilaspäivästä on toki ikuisuus, mutta päivän muistaa kyllä edelleen hyvin kirkkaasti. Päivä silloin oli kauniin aurinkoinen ja sain jakaa sen rakkaiden sukulaisten ja ystävien kanssa. Muistikuvat päivästä ovat onnelliset ja toivon, että myös muut jakavat omasta valmistumispäivästään samanlaisia tunnelmia! On sitten kyseessä valkoisen lakin saaminen tai mistä tahansa koulusta valmistuminen, on saavutus huikean suuri ja siitä pitää olla aidosti ylpeä, ja iloita saavutuksista!

Se on sitten kesäkuu alkamassa ja mietitäänpä hieman kesän suunnitelmia. Suunnitelmiahan kannattaa aina tehdä, se pystyykö ja saako niitä sitten toteutettua onkin toinen juttu. Mutta fiilistellään nyt vähän tulevaa.

Treenailuiden osalta kesä tulee varmasti poikkeamaan talvisesta aherruksesta. Kahvakuula koukutti minut kuten aikaisemmista postauksista on luettavissa, joten se säilyy varmasti menossa mukana koko kesän. Olisi myös mahtava mennä tunnille ulos, hikiset treenisalit kesällä eivät oikein innosta! Spinning-tunnit jäävät kyllä kesän ajaksi vähemmälle. Pyöräilemään voi mennä ulos, ja nauttia samalla auringosta. Salitreenit ovat tällä hetkellä menneet kolmeen jaetulla ohjelmalla, ja itse ajattelin hieman keventää niistä kesän ajaksi, ja mennä kaksijakoisen ohjelman parissa. Kahdesti viikossa varmasti tulee salilla käytyä, on se kuitenkin niin isossa osassa. Muuten mennään varmasti fiiliksen mukaan, ja lenkkipolkuja tulee kulutettua toivottavasti paljon. Tänäänkin kävin 1,5 tunnin lenkillä, ja ehkä se juokseminenkin alkaa pikkuhiljaa sujumaan ja nyt siitä voi jo nauttia enemmän. Toivottavasti myös pääsen kesän aikana mahdollisimman monelle golfkierrokselle, se jos mikä on hyvää liikuntaa.

Ruokamaailma jatkaa kyllä samaa, entistä kulkuaan, mutta varmasti hieman kevennellään. Kotimaisia kasviksia on ruokalistalla paljon, ja nythän niistä kannattaa nauttia.
Tällä viikolla ruokalistalta löytyi mm. seuraavaa:


Kesäkurpitsaa, tomaattia, paprikaa, sipulia...ja sopivan tulisesti maustettua Chili sin Carnea, toimiva sekoitus, kannattaa kokeilla! Rahkat ja aamupuurot eivät varmasti katoa kesän ajaksi ruokavaliosta mihinkään, mutta molempiin saadaan mukavasti kesän makua laittamalla sekaan tuoreita marjoja; mansikoita, mustikoita...
Monelle kesä tarkoittaa samaa kuin herkuttelu, ja myönnän että itsellekin kesät ovat monesti olleet yhtä herkkua. Toki tämä tuleva kesä on aivan varmasti erilainen, sillä tälläisen muutoksen kokeneena ja elämänsä aika tavalla remontoineena, paluu täysin samaan ja vanhaan ei vain ole mahdollista. Mutta löysätään vähän kuitenkin, ja nautitaan irtojäätelöstä ja pehmiksestä, sekä mehujäätelöistä ja muutamista kylmistä juomista. Kohtuuden rajoissa tietenkin.

Muuten tähän kesään kuuluu paljon uusia haasteita. Työpaikka vaihtuu nimittäin juhannusviikolla, eli ihan kohta, eli uudet haasteet kutsuvat. Niiden myötä toki tämän kesän lomailu vaihtuu uusien asioiden ahkeraan opiskeluun, mutta olen tästä uudesta haasteesta NIIIN innoissani, että lomankaan menettäminen ei oikeasti haittaa. Uuden työn myötä illat ja viikonloput ovat pääasiassa vapaata, joten aikaa kesästä nauttimiseen löytyy varmasti.
 
Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua kaikille,
tässä vielä hieman fiilistelyä tältä päivältä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti