perjantai 12. syyskuuta 2014

Lumoutunut Lumoasta

Oletteko kuulleet koskaan nimeä Lumoan?
En minäkään vielä hetki sitten.
Taisin löytää niin uskomattoman kauniin mekon kuvan Instragramista jokunen aika sitten, ja siitä asti olen haaveillut omasta pitsikauluksellisesta mekosta tai paidasta. Ihanat värit, kauniit yksityiskohdat, ajattomia ja helppoja yhdistää tilanteeseen kuin tilanteeseen. Mitä vielä voisi vaatteelta toivoa?

Vihdoin eilen postimies oli tuonut lähetyksen perille, ja nyt minullakin on oma Lumoani.
Tuote oli pakattuna silkkipaperiin ja viikattu kauniisti, tuli tunne, että se kuka tämän on pakannut matkaan, on ajatellut todellakin sitä miltä paketin vastaanottajasta tuntuu!


Lumoan on siis suomalainen vaate- ja korumerkki. Yritys on suhteellisen uusi, ja käyttää tuotteissaan materiaalina 100% GOTS sertifikaatin alaista orgaanista puuvillaa. Gots on laaja tekstiilien ekologisuuden ja eettisyyden sertifikaatti, joka kattaa koko tuotantoprosessin luonnonmukaisesti viljellystä raaka-aineesta koko tuotantoketjun läpi lopulliseen tuotteeseen asti. Huomioon otetaan myös ihmisten ja eläinten hyvinvointi. Kuulostaa niin hyvältä! Vaatteet suunnitellaan Helsingissä ja tehdään Portugalissa, suomalaisen perheyrityksen toimitiloissa.

Valikoimissa on ihania mekkoja, paitoja, pipoja ja huiveja. Värit ovat todella kauniita. Minun mekkoni on mallia Aava ja värinä koralli. Täydellinen! Tämä todellakin oli rakkautta ensi silmäyksellä. Mekko pääsi tietenkin jo tänään töihin, ja on kerännyt ansaittua huomiota. Mustien leggiensien ja tennareiden tai balleriinojen kanssa sopivan rento, samoin farkkujen, tyylikkäämmän ilmeen saa sitten vaikka sukkiksilla ja korkkareilla. Eli, työkaverit, älkää kyllästykö, aion kuluttaa tämän mekon puhki.

 

Tämä mekko sai todellakin hymyn korviin, ja toivottavasti se hymy tarttuu myös vastaantulijoille. Aion ehdottomasti tilata Lumoanilta mekkoja uudestaankin, heti kun taloustilanne sen vain sallii, hinta kun ei ole aivan sama kuin ruotsalaisilla merkeillä. Toki hinnan ei sama pidä ollakaan, eikä se varmasti koskaan ole mahdollista, käsityöstä maksamme enemmän ja saamme enemmän, näin ainakin minä ajattelen! Ja jotenkin, hyvää ei saa halvalla vai miten se oli...

Tästä on hyvä aloittaa toivottavasti aurinkoinen ja lämmin viikonloppu!
Ihanaa viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Sannu, niin ovat, valtavan kauniita mekkoja <3
      Jos mahdollista, ostaisin jokaista mallia ja jokaista väriä :)

      Poista