perjantai 19. syyskuuta 2014

Suunnitelmia viikonlopulle?

Taas on perjantai vauhdissa ja viikonloppu edessä!
Mitäs suunnitelmia teillä on tulevan viikonlopun osalta?

Täällä edessä on toivottavasti varsin rauhallinen viikonloppu.
Suunnitelmia mihinkään ihmeelliseen ei ole, ja hyvä niin. Nautin siitä, kun saan olla kotona, minun ei tarvitse ajaa autolla (ainakaa pitkää matkaa), voin nukkua aamulla pitkään ja viettää leppoisaa aikaa, vailla kiirettä! Kukapa siitä ei nauttisi! Työmatkaa tulee ajettua viikossa useita satoja kilometrejä, joten viikonloppuisin yritän välttää autoilua viimeiseen asti. Kyydissä on toki kiva istua, mutta mukavampi kuitenkin kun ei tarvitse liikkua pitkiä matkoja.

Sääennusteet viikonlopulle näyttävät vielä varsin hyvälle. Toivottavasti aurinko paistaisi, lämmittäisi ja tuntuisi vielä hieman kesältä. Syksyä on toki ilmassa, ja saa ollakin, puut alkavat punertaa ja kellertää kauniisti, mutta kaatosateita ja kylmää en kaipaa. Tarkoituksena olisi siis nauttia raikkaasta ulkoilmasta ja lenkkeillä lähimaastoissa. Metsään tekisi mieli myös mennä, mutta ne hirvikärpäset. Ei kiitos, jätetään väliin! Näissä maisemissa tallustelin viime viikonloppuna, ja sama meno jatkuu varmasti tulevanakin viikonloppuna.Tarkoituksena olisi myös tehdä jotain hyvää, terveellistä ruokaa ja ehkä leipoakin jotain. Hesarin ruokasivuilta bongasin pihlajanmarjakarkkien reseptin, tätä voisi kyllä kokeilla, niin saisi marjoja hyötykäyttöön. Kuka voisikaan vastustaa kettukarkkeja? Resepti löytyy täältä, vaikuttaa ainakin helpolle, ja toivottavasti myös maukkaalle.
kuva HS.fi, täältä
Näissä tunnelmissa tähän viikonloppuun. 
Mukavaa, rentouttavaa viikonloppua kaikille!

1 kommentti:

  1. Jep, sää suosi viikonloppuna, vaan ei enää! Meillä sataa kaatamalla täällä Lappeenrannassa. Toivottavasti sunnuntaina on hyvä ilma, kun on Avoimet puutarhat.

    VastaaPoista