perjantai 16. marraskuuta 2012

Onnistumistarina?

Aivan mahtavaa perjantaita kaikille! 

Tämä tyttö on vietellyt ansaittua vapaapäivää, nukkunut pitkään ja herännyt ilman kellon soittoa, mikä on ihan luksusta. Päivään on mahtunut myös kodin kuntoon laittamista ja hieman shoppailua. Arvatkaa vaan onko hieno hetki, kun voi pyytää vaatekaupan myyjää tuomaan kokoa PIENEMMÄT housut, hah! Hymy oli kyllä korvissa sovituskopissa kun ostin uusia farkkuja, en oo oikeesti mahtunnu noin pieneen kokoon varmaan kymmeneen vuoteen :) ja mikä parasta, farkut myös näyttävät aika kivoille mun päällä. Pienistä asioista sitä ihminen voi tulla onnelliseksi!

Päivään on mahtunut myös mukavia yhteistyökuvioita, joista myöhemmin lisää. Oon niin innoissani, voi että. Illalla vielä X-method-treenit, joten aika täydellinen perjantai on kyseessä. Illan treeneissä on tarkoitus haastaa itseään oikein kunnolla, ja ajattelin lisätä tankoon muutaman kilon ja valita hieman painavamman kahvakuulan. Katsotaan kiittääkö kroppa huomenna! Viikonloppu onkin sitten hyvä viettää töiden parissa.

Oottekos huomanneet tämän? Aivan mahtava kilpailu!
kuva Forever
Lisää infoa kilpailusta löytyy TÄÄLTÄ, eli jos runosuoni kukoistaa ja sinulla on tarina muille jaettavaksi, niin nyt ehdottomasti kirjoittamaan. Minä ainakin aion osallistua ja kertoa oman tarinani, vaikka löytyyhän se täältä blogistakin, mutta 500 € ois aika kiva raha, vai mitä ootte mieltä? Mä alan miettimään tarinaani muille jaettavaksi, ja suuntaan kohta treenien ihanaan maailmaan!

Leppoista viikonloppua kaikille
toivottavasti teillä luvassa jotain muuta kuin töiden parissa ahertamista!

2 kommenttia:

  1. Hyvä Hanna! Mikään (tai no lähes mikään :)) ei voita sitä tunnetta, kun huomaan mahtuvansa kokoa pienempiin farkkuihin! Sait minutkin innostumaan. Olen nimittäin joutunut kaivelemaan vanhempia ja vähän isompia farkkuja kaapista viime aikoina. :( Hyvä että potkit meitä muitakin takamukselle treeni-innollasi! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Cillas! Ja mahtava kuulla, jos tämä oma innostukseni tarttuu muihinkin, sillä se fiilis treenin jälkeen on jotain uskomatonta, ja kun tuloksia alkaa näkemään niin voi että! Pirteää viikkoa!

    VastaaPoista