maanantai 26. marraskuuta 2012

Shoppailua!

On taas SE aika vuodesta!

Pikkujoulut täyttävät kalenterin, ja vaatekaapista EI todellakaan löydy mitään päälle laitettavaa. No, itse voin hyvällä omalla tunnolla sanoa, että omasta vaatekaapista EI tähän tilanteeseen löytynyt mitään, sillä kaikki entiset bilehile-vaatteet ovat vaan aivan liian suuria päälle laitettaviksi. Ei sellaisissa voi mihinkään ihmisten ilmoille lähteä, ei vaan voi. Joten, oli ihana pakko, ihan vähän vaan käydä shoppailemassa :)

Viime aikojen shoppailureissut ovat koostuneet vain ja ainoastaan treenivaatteista. Tosin muutama viikko sitten oli pakko käydä ostamassa farkut, jotta ei tartte verkkareissa ja kollareissa kulkea koko talvea. No nyt oli luvassa jotain aivan muuta kun treenitoppeja ja hengittäviä trikoohousuja :) muistan vielä kesällä kammonneeni sovituskoppeja ja sitä tunnetta kun aina vaan joudut pyytämään isomman koon vaatteista, mutta voin ilokseni todeta, että sovituskoppiahdistus on tällä hetkellä taakse jäänyttä elämää, ja itse asiassa vaatteita on aika kiva ostaa, jos vain olisi paljon paljon rahaa...

Pikkujoulut siis ensi viikolla, ja tälläisellä asukokonaisuudella on iltaa tarkoitus juhlia, toki voihan se mieli vielä muuttua viikon aikana, mutta olenhan nainen, joten tämä kai sallittakoon minulle:


Kuvat Veromodan sivuilta. Eli mustaa, kiiltävää ja vähän sitä blingblingiä on luvassa. Toppi on ihanasti auki selästä, ja eipähän tartte miettiä mitä koruja laittaisi, kun topin etuosa on kuin koru itsessään. Housut, niin housut, ei hametta! En olisi ikipäivänä uskonut että vedän jalkaani tuollaiset kiiltäväpintaiset housut, kooltaan tosi pienet, ja että ne menivät vielä jalkaan, ja mikä parasta istuivatkin aika kivasti :) Nyt sitten pohdinnassa, että onko jalassa korkkarit vai saappaat, mutta onhan tässä reilu viikko aikaa tuumailla...

Kynnetkin ajattelin koristaa, ihan pikkujoulujen kunniaksi. Mä oon aina syönyt mun kynnet, joo tiedetään tosi ikävä tapa, mutta nyt kun ruokavalio on ollut tosi protskupitoista, oon mä saanu kasvatettua kauniit, pitkät ja vahvat kynnet, joita EI todellakaan tee mieli purra. Kaikkea tää terveellisempi elämäntapa saa aikaan :)

kuva Sokos
Tää postaus oli nyt kaikkea muuta kuin treenaamista, mutta mainittakoon nyt vielä loppuun että illalla suuntaan salille, luvassa hieman selkää, käsiä ja vatsaa!  
 
Mukavaa maanantaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti