keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Hymy!


Ihanaa keskiviikkoa kaikille!
Nyt on pakko jakaa teidän kanssa kohtaus tänään salilla...

Olin entisen PT:ni kanssa tekemässä yhteistreeniä pitkästä pitkästä aikaa, ja siinä odotellessani omaa vuoroa hauiskääntöjen pariin tuli täysin tuntematon salilla kävijä luokseni ja sanoi:
" nyt on kyllä pakko kommentoida, sillä toi sun muutos on aivan uskomaton. Oon syksyn aikana katsonut sun treenaamista ja millaisen muutoksen oot saanut aikaan, uskomatonta. Itse väännän salilla kuukaudesta toiseen ilman suurta muutosta, ja sinä saat tuollaisia muutoksia aikaan näin lyhyessä ajassa, hienoa työtä"
No siinä Hanna sitten punastelee, aika helppoa, koska posket punotti treenistä jo valmiiksi, saati sitten tollaisesta kommentista täysin vieraalta ihmiseltä. Minä siinä sitten kiittelemään kauniisti ja voin kertoa että häkellyin aivan täysin. Menin lähes sanattomaksi, ja se on paljon se!

Vaikka tiedän saavuttaneeni muutoksen itse ja tiedän että oon tehnyt tähän kuntoon ja muutoksen pääsyyn PALJON töitä, niin onhan se aika MAHTAVAA kun saa kuulla tollaisen kommentin ventovieraalta. Tämän voimalla jaksaa kyllä treenata taas huomenna, ja monena monena päivänä siitä eteenpäin. Oon vieläkin ihan häkeltynyt tästä, hui!

Eli hymy korvissa mennään tätä viikkoa eteenpäin, toivottavasti myös teillä on tänään syytä hymyyn, on se sitten lähestyvästä joulusta, hyvästä treenistä tai ihan mistä vain johtuen!
Mahtavaa viikon jatkoa siis kaikille!!

6 kommenttia:

  1. Voi hitto, mie voin kuvitella miten hienolta on tuntunu kuulla toi kommentti - ja ihan kyllä ansaitusti sie oot sen saanutkin! :) Ja muistat tuonvarmasti vielä pitkään, kuten pitääkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuon kommentin muistaa ja pitkään, ja varsinkin niinä hetkinä kun ei huvittais yhtään tai ei jaksa :) Kiitos Anna!!!

      Poista
  2. Onneksi on vielä olemassa ihania ihmisiä, jotka ei epäröi kehua ja kannustaa toisia! Tuollaisella meiningillä jaksaa tsempata salilla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Elisa! En ees ajatellu että tommosia ihmisiä on olemassa :) mutta onneks niitä löytyy!!!

      Poista
  3. Mahtavaa, tuollainen jos mikä saa fiiliksen kattoon <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Maiju! Todellakin, fiilis on katossa ja pitkään :)

      Poista