perjantai 21. joulukuuta 2012

Joulu saapuu, oletko valmis?

Muutama päivä vielä...
sitten alkaa kolmen päivän vapaat ja saa rentoutua oikein kunnolla, unohtaa kiireet, työt ja olla vain, aika ihanaa, eikö?

Joulu on tänä vuonna saapunut varkain, kuten olen tainnut mainitakkin. Lahjat jäivät viime tippaan, kortit tekemättä, samoin piparkakkutalo ja muut jouluherkut. No tänä vuonna näin, ehkä sitten ensi vuonna uudella innolla, eihän sitä aina tartte jaksaa suorittaa, eihän?

Jotain herkkuja kuitenkin loihdin rakkaille lahjaksi. Reseptin löysin ihanasta Cilla´s blogista, ja reseptin aivan taivaalliseen mysliin löydätte täältä. Suosittelen lämpimästi, kokeilkaa!
Tuoksu joka täyttää kodin, on huumaava. Itse tein toisen erän mysliä ihan vain sen tuoksun takia, taivaallinen! Ei se nyt kaikkein terveellisintä ole, mutta tarviiko aina olla, ei?

Tässä muutama kuva, ilman tuoksua valitettavasti!

paljon raaka-aineita, mutta niin helppo tehdä!

Huumaava tuoksu täytti kodin...
Maustamatonta luomujugurttia ja itsetehtyä mysliä, aika täydellistä!
Kuten mainitsinkin, joulua lähden viettämään vanhempieni luoksu sunnuntaina iltapäivästä, heti työpäivän päätyttyä. Joulu sujuu hyvin perinteisesti, omalla painollaan, perheen parissa. Joulupäivänä ajelen sitten takaisin kotiin. Aion nauttia joulusta ja herkuistakin. Olen sen ansainnut. Jos viime jouluna söin koko rasian suklaata, nyt osaan "hillitä" itseni, ja osaan nauttia muutamastakin palasta.

Treenailuiden osalta tänään vedetään viimeinen X-method, ja yritän vielä huomenna kirjoitella viimeiset tunnelmat kun kahdeksan viikkoa päättyi. Huomenna jos kerkeän hieman juoksemaan, niin seuraavan kerran treenaillaan sitten pyhien jälkeen. Hieman pidempi huili tekee varmasti terää, sillä syyskuun alusta asti on mentykin aika haipakkaa, treenejä n. kuusi kertaa viikossa. Olen siis leponi ansainnut, monellakin tapaa...

Leppoista perjantaita kaikille,
ja jos vielä on lahjaideoita hakusessa, kokeilkaahan tuota mysliä ja yllättäkää ystävät, lahja toimii taatusti! Vielä en toivottele jouluja, sillä aion olla reipas ja postailla vielä huomenna :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti