maanantai 21. tammikuuta 2013

Murrrr....

kuva täältä
Pirteää viikkoa kaikille! 
Otsikosta huolimatta tänne kuuluu hyvää, mutta vähän pitää avautua asiasta jonka varmasti moni muukin allekirjoittaa. Tämä on siis vain minun mielipiteeni ja tästä on nyt kenenkään syytä hermostua, mutta kirjoitan silti...

Moni on varmasti huomannut saman kuin minä tänään salilla. Vältän kyllä viimeiseen asti treenaamaan lähtemistä, varsinkin salille menoa, iltapäivä ruuhkan aikaan, mutta tänään oli vaan pakko mennä salille juuri pahimpaan ruuhka-aikaan, ja voi että mä kärsin. No ihan oma moka, mitäs päikkärit venyivät ja tokihan treenin olisi voinut jättää välistäkin, mutta EI! Sali kuuluu maanantaihin ja siitä ei tingitä!

Olen tietenkin erittäin ILOINEN, että moni on aloittanut paremman elämän vuoden vaihteessa ja suunnannut kulkunsa salille ja jumppiin, ihan oikeasti olen iloinen asiasta ja liikunnan löytäneiden puolesta. Ensimmäinen murinani alkaa jo parkkipaikalla, sillä parkkipaikan löytäminenkin on iltapäivästä kiven alla. Seuraava kiristys tulee sitten pukuhuoneessa, josta vapaata kaappia ei löydy millään. No kamat vaan johonkin nurkkaan ja treenaamaan. Ajatuksenani oli tänään juosta puolisen tuntia ja treenailla vähän olkapäitä, ojentajia ja selkää, no uusiksi meni :) Vaikka salilla jossa käyn on juoksumattoja, kuntopyöriä ja crossareita paljon, on niitä tähän aikaan vuodesta ja vuorokaudesta auttamattomasti liian vähän, eli kaikki varattuina. Suunnitelma B käyttöön! Hyppynaurua ja odottamista, että joku laite vapautuisi. Hetken odottelun jälkeen pääsin kuin pääsinkin crossarille, joka sai siis ajaa tänään juoksumaton asiaa! Lämmittelyt hoidettu!

Salille on mukava tulla kaverin kanssa, niin minunkin mielestäni! Mutta eihän se sitä tarkoita, että laitteisiin jäädään juoruilemaan ja kuluttamaan aikaan. Itse treenatessa pyrin olemaan nopea ja en jää laitteisiin istuskelemaan ja miettimään, mutta meitä on moneen lähtöön, ihan OK! Minäkin treenaan mielelläni kaverin kanssa, mutta silloinkin mennään vauhdikkaasti laitteesta ja liikkeestä toiseen, juoruamisen voi hoitaa sitten palautusjuomaa nauttien treenin jälkeen. Oma lajinsa ovat sitten nämä jotka laittelevat puhelimellaan sähköpostia laitteessa istuen tai päivittävät statustaan Facebookkiin. Minä pärjään treenin ajan ilman puhelinta, sähköpostit ja päivityksen voi hoitaa pukkarissakin.

No murinasta huolimatta, sain treenini hoidettua. Ei ihan alkuperäisen suunnitelman mukaan, mutta reilu tunti, sykkeet kohdillaan ja riittävästi kaloreita kulutettuna, eli viikko on siis avattu! Huomenna jatketaan treeniä X-methodin parissa, ja loppuviikosta suuntaan salille muihin kellonaikoihin kuin pahimpaan iltapäivä ruuhkaan, jotta vältymme kaikki murinaltani, LUPAAN!

Tämä on siis vain minun murinaani ja ihan oma vika, mitäs menin iltapäivästä treenaamaan! Toivottavasti kukaan ei nyt tekstistäni hermostu, sillä oikeasti olen iloinen heidän puolestaan jotka liikunnan ilon ovat nyt vuoden vaihteessa löytäneet, ehkä uudenvuoden lupauksia on tehty. Toivon, että lupaukset pitävät vielä helmikuussa, vaikka Iltasanomien juttu kertookin jotain ihan muuta, sen löydät TÄÄLTÄ. Toivon siis, että salilla on vilkasta vielä ensi viikollakin, ja kenenkään selkäranka EI katkea tammikuun jälkeen!

Mukavaa viikkoa kaikille ja tsemppiä treeneihin!

2 kommenttia:

  1. Hanna, siut on bongattu! Tuttu naama oli Foreverin kotiin viimeviikolla jaetussa mainoksessa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi eiiiii, onko se jaettu sielläkin :) tuli ihan yllätyksenä itselleni, että juttu ja naama komeili mainoksessa, en tienny asiasta :)

      Poista