perjantai 25. tammikuuta 2013

Viikonloppua!

Mahtavaa perjantaita kaikki!

Siinä se viikko taas meni, huhhuh! Päivät vaan menee vauhdilla, onkohan muillakin sama "ongelma"? Toisaalta ihanaa, kun talvi alkaa vähenemään päivä päivältä ja kevät lähestyy vauhdilla, niin ainakin haluan uskoa! Itselleni merkki siitä, että talvi alkaa taittamaan selkäänsä on tulppaanit, jotka ilmestyvät mahtavien tarjousten kerta kauppoihin, joten pakkohan niitä oli taas muutama kimppu ottaa mukaan. Varma merkki keväästä, ihanaa!


Osa varmaan muistaakin, kun jokunen kuukausi sitten kirjoittelit Foreverin kirjoituskilpailusta Onnistujat, johon tietenkin aioin omalla tarinallani osallistua. No, voittoa ei valitettavasti tullut, mutta tarinani on kuitenkin julkaistu, ja jos teitä kiinnostaa lukea, löytyy se TÄÄLTÄ. Osa on varmaan lukenut tarinan myös Foreverin mainoslehdestä, jota useammassa kaupungissa on jaettu. Kiva ylläri kun ei itse tiennyt asiasta mitään :)

Mitäs viikonloppu suunnitelmia teillä mahtaa olla?

Itse viettelen pitkästä aikaa vapaata viikonloppua, mitä luksusta. Tänään olen vain laiskotellut ja hoitanut vähän toisenlaisia työjuttuja. Työstän nimittäin yhdelle yritykselle Facebook-sivustoa, joka on kivaa vastapainoa ja oikeasti mielenkiintoista. No siitä lisää myöhemmin, ja jaan sivut tietenkin teillekin, heti kun ne ovat julkaisu kunnossa. Illalla olisi perinteiseen perjantain tapaan luvassa X-method-treenit, eli mm. kyykkyjä ja punnerruksia luvassa, mahtavaa. Lupasin itselleni, että tänään punnerran ensimmäiset kaksi sarjaa suorin vartaloin, katsotaan sitten kuinka ämmän käy :) Huomenna ajelen sitten vanhempieni luokse Kouvolaan, ja sunnuntaina on luvassa jo ennakko-synttärikahvittelut sukulaisille, virallisena päivänä kun juhlin sitten vanhenemistani rakkaiden ystävien kanssa. Ajatella, siihen maagiseen numeroon 30 on enää vain muutama päivä, eli reilu viikko. Saako alkaa jo panikoimaan ja ahdistumaan, saako?

No jätetään panikoinnit kuitenkin väliin, samoin ahdistumiset. Numerohan se vain on, ja tuskin tää elämä sen kummallisemmaksi muuttuu viikon päästäkään...nyt kuitenkin päikkäreiden ihmeelliseen maailmaan, jotta jaksaa treenailla illalla. Joten nauttikaa viikonlopusta, toivotaan auringon paistetta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti