maanantai 28. tammikuuta 2013

Uusi viikko, uudet kuvat!

Ihan mahtavaa maanantaita kaikille!
Taas se on uusi viikko polkaistu käyntiin, ja mikä viikko onkaan tulossa, huhhuh! Ei ongelmia vapaa-ajan suhteen, mutta sehän on tässä mun arjessa ihan "normaalia".

Palataan kuitenkin viikonloppuun ja sen tunnelmiin. Kuten varmaan moni muistelee, pian tulee täyteen se maaginen 30-vuotta, eli tulevana lauantaina on SE päivä kun tämä neiti vanhenee ja aloittaa uuden vuosikymmenen. Juhlat rakkaille ystäville on luvassa lauantaina, tottakai, mutta perheen parissa juhlittiin ennakkoon jo sunnuntaina. Oli ihana nähdä sukulaisia, jotka muistivat minua niin mahtavilla lahjoilla, jos siis tätä luette KIITOS kaunein, ootte rakkaita! Parhainta oli kuitenkin nähdä niin mummoa, kummeja kuin serkkua, sekä kummilapsia, ja viettää leppoisa iltapäivä heidän kanssaan. Taas tuli pisto sydämeen, että aikaa läheisille pitäisi vaan löytyä lisää, ja nyt keväällä yritän sitä kyllä järjestääkin, lupaan!

Rakkaat vanhempani muistivat minua aivan mahtavalla lahjalla, josta olen NIIN otettu. Olen joskus maininnut, että haaveilen uudesta kamerasta, olisi sitten blogiinkin mukava laittaa hyvälaatuisia kuvia ja oikeasti kuvaaminen on aika hauskaa puuhaa. Mutta yllätys oli Suuri, kun paketista paljastui tämä:
kuva Canon
Voi että mä oon onnellinen, iloinen ja niin otettu! Tiedän, että äiti luet tätä, joten kaunein kiitos vielä tätäkin kautta, ootte aivan mahtavia, ihan parhaita! Ohjekirja on nyt tavattu, ja sitten aletaan opettelemaan, eli varoitan jo ennakkoon teitä lukijat, kuvia on siis luvassa ja paljon, kunhan pääsen sinuiksi laitteen kanssa ja opettelen tekniikat.

Tuleva viikko menee siis vauhdilla; tänään vuorossa oli sali, reilu tunti sisältäen selkää ja käsiä eri muodoissa, oikein leppoisa treeni ja kaloreitakin paloi reilu 600, eli JOO tuli hiki. Sain vallattua myös juoksumaton ja 20 minuuttia meni kuin siivillä, juosten, ai että se on kivaa. Huomenna sitten X-method, samoin perjantaina, torstaina Bootcamp ja keskiviikkona haaveilen hiihtämisestä, mutta katsotaan nyt kuinka käy...viikonloppuna EI sitten treenailla vaan juhlitaan ja nautitaan rakkaiden ystävien seurasta, voi että odotankin jo lauantaita!

Yhden uuden kuvan saatte jo tänään, kun ei minusta olen aikoihin kuvia näkynyt, niin tässä, olkaa hyvät! On ne silmäpussit kamalat, mutta kyllä ne siitä taas katoavat, joten ei muuta kun ruokaa naamaan ja nukkumaan...

Pirteää viikkoa kaikille!

1 kommentti:

  1. Kivaa alkanutta viikkoa siullekin, Hanna, ja onnea jo etukäteen! :) Oot kyllä saanut ihan mahtavan lahjan - parempi niin, kuin että paketista olisi tullut jotain mille ei ole käyttöä ja mikä olisi jäänyt vain kaappiin pölyttymään!

    VastaaPoista