perjantai 24. toukokuuta 2013

Erilainen viikko!

Heipparallaa kaikille ja mahtavaa perjantaita!
Se ois taas viikonloppu edessä, päivät vaan katoavat johonkin, ja ensi viikolla on jo kesäkuu! Säätiedotuksen mukaan ensi viikolle onkin luvassa taas mukavia kesäisiä ilmoja, joten niitä odottaen...

Tämä viikko on treenien osalta ollut hieman poikkeuksellinen. Maanantaina kävin ystävän suosituksen perusteella elämäni ensimmäisellä kahvakuula-tunnilla. Toki kahvakuulat ovat tulleet tutuiksi X-methodin ja Bootcampin parissa, mutta en ole koskaan aiemmin käynyt ihan oikealla kahvakuula-tunnilla. Ja hyvä että menin! Ohjaaja taisi sanoa tunnin alussa, että 70 % jää lajiin koukkuun, ja minä kyllä kuulun tuohon prosenttiosuuteen. Tosi tehokas 45 minuutin treeni, sykkeet korkealla ja ihan perus liikkeitä, toimii! Menen ehdottomasti uudestaankin!

kuva täältä
Tiistaina sitten salitreeni, koska työpäivä venyi ja en ehtinyt mukaan X-methodin pariin. Keskiviikkona kävin sitten pitkästä pitkästä aikaa treenaamassa aamulla Bodypumpin parissa. Edellisestä kerrasta on varmasti yli kaksi kuukautta, ja siltä se tuntuikin. Taidettiin mennä ohjelmaa 85? ja ihan hauskaahan se oli. Aikaisemmin liputin täysillä ryhmäliikuntatuntien ja varsinkin Bodypumpin nimeen, mutta jotenkin siitä on mennyt maku. Mielummin teen treenin salilla, mutta ehdottomasti mukavaa vastapainoa, ja kyllä noilta ryhmäliikuntatunneilta saa sitä energiaa ohjaajasta ja musiikista, sekä kanssa treenaajista!

Eilen lepopäivä ja tänään oli tarkoitus vetää viimeinen X-method treeni tälle keväälle! Noh, kukaan ei sitten ilmoittanut aikataulumuutoksesta ja tunti olisi alkanut 20 minuuttia normaalia myöhemmin. Aika lyhyt aika, mutta kun olin tullut paikalla niin että kerkeän lämmitellä juoksumatolla ennen tunnin alkua vartin verran, venyi odotus kohtuuttoman pitkäksi. Murinaa aiheutti se, että kukaan ei tästä muutoksesta ilmoittanut, vaan kuulin ohimennen asiasta. En siis jäänyt odottamaan tunnin alkua, vaan päätin tehdä salilla oman treenin! Mukaan sain treenikamukseni ihanan ystäväni, joten treenistä tulikin ihan toimiva. Olkapäitä, ojentajia ja vähän hauista + vatsoja ja punnerruksia. Saatiin vielä yhtä aikaa salilla olleilta treenaajilta hyviä vinkkejä takaolkapäihin ja hieman tekniikkatsekkausta. Ihanaa, että joku viitsii oikeasti näyttää uusia liikkeitä ja korjata tekniikkaa. Kiitokset oli kyllä kohdallaan!

kuva täältä
Huomenna sitten vuorossa jalat, ja siinä se viikko olikin! Sunnuntaina ja maanantaina viettelen vapaapäiviä, ansaittuja sellaisia, joten tarkoitus on vihdoin ja viimein avata se pirun golfkausi. Odotan innolla, ja pelkään kauhulla kuinka paljon tekniikkaa joudutaan korjaamaan. No siitä lisää sitten ensi viikolla!

Toivottavasti siellä viikko on sujunut mukavissa merkeissä ja viikonlopulle luvassa jotain kivaa ja piristävää! Niin, ja tietenkin sitä aurinkoa!
Ihanaa viikonloppua!

1 kommentti:

  1. Mie oon niin hurahtanut tuohon golfiin! Just tulin viimeisestä harkkaillasta, maanantaina sitten pelisuoritus :)

    Kivaa viikonloppua, Hanna, ja nasakoita lyöntejä! ;)

    VastaaPoista