maanantai 14. huhtikuuta 2014

Aamupalalla päivä käyntiin!

Aamupala, mikä ihana aloitus päivälle!

Meillä kaikilla on varmasti omat suosikkinsa aamun avaukseen, ja tässä kurkistus omaan aamuuni. Arki ja viikonloppu aamut ovat hyvinkin erilaiset, mutta osa elementeistä on samoja, on kyseessä sitten arki tai viikonloppu.

Tänään maanantaina viikkoni käynnistyi tuorepuurolla. Tuttu juttu varmasti monelle, ja oma sekoitukseni piti tänään sisällään:
- luomu jugurttia, maustamaton
- luomukaurahiutaleita
- luomu vehnäleseitä
- 1 banaani
- 1 purkki ananasta
- luomurusinoita ja luomu karpaloita
Ja tältä se herkku sitten näytti:
  
Kuva ei ihan tee oikeutta sille miten hyvältä tämä maistui, sillä näyttähän tämä lähinnä okennukselta. Mössöt kuitenkin kunniaan! Helppoa ja hyvää, ja tietenkin terveellistä. Tein tätä sunnuntaina ison kulhon jääkaappiin, joten tämän voimalla aloitetaan nyt sitten muutama seuraava aamu.

Puuro tuli ruokavaliooni syksyllä 2013, kun aloitin suuren remontin ruokavaliossani. Puuro ja raejuusto löysivät tiensä lautaselle lähes joka aamu, ja kaikesta ankeudesta huolimatta pidän siitä. Nyt yhdistelmänä on ollut pitkään luomupuuro sekä luomu raejuusto, ja välillä lisänä mehukeittoa tai marjoja. Tylsää, mutta varsin toimivaa.

Viikonloppuna aamupala tarjonta näytti sitten hieman runsaammalle. Aikaa sunnuntaiaamuna on arkiaamuja enemmän, ja onkin ihan kiva laittaa pöytään tarjolle enemmän tuotteita ja enemmän valikoimaa. Aamupala ja aamun lehdet, aikaa pöydän ääressä saattaa vierähtää tunti, jos toinenkin!
Sunnuntaina tarjonta näytti tältä:

Tarjolla oli siis mm.
- luomupuuroa
- luomumansikoita
- paistettuja luomumunia (huomatkaa miten hienot keltuaiset)
- salaattia (luomutuotteista tietenkin)
- mehua, teetä, maitoa
- aitoa maalaisleipää, juustoa ja kinkkua
- jälkkärinä sitten vielä palat mämmikakkua ja korppuja
- ja tietenkin parasta mahdollista seuraa <3

Voi kun aina voisi olla viikonloppu ja aikaa kunnon aamiaiselle.  Onneksi kohta on pääsiäinen, luvassa pitkät vapaat joten sitten varmasti nautitaan aamiaisesta pidemmän kaavan mukaisesti. 
Pirteää viikkoa kaikille!

 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti