torstai 17. huhtikuuta 2014

Pääsiäistä odotellen...



Pirteää torstaita kaikille!
Tänään alkaa vihdoinkin pääsiäisen vietto, ja millaisessa säässä.
 Ilmat ainakin tuntuvan suosivan nyt tulevina pyhinä, näyttää todella mukavalta!
Suunnitelmia pyhien varalle on paljonkin, mutta katsotaan nyt sitten mitä tehdään ja missä aikataulussa. Pihalla varmasti touhuillaan ja paljon, ja nautitaan auringosta. 

Vielä olisi mahdollisuus päästä laskettelemaankin, ja esim. Tahkolla ja Kolilla on rinteet vielä avoinna. Matkakaan ei olisi aivan mahdoton, joten voi olla että monot on kaivettava kaapin perältä esiin ja suunnattava vielä rinteeseen. Yhdistelmänä laskettelu ja aurinkoinen päivä kuulostaa houkuttelevalle, ja voi olla että rinteessä on ruuhkaa havaittavissa. Tänä talvena rinteeseen olen päässyt vain muutaman kerran. Yhden kerran Uuperinrinteillä Haminan seudulla ja sitten onneksi talviloma suuntautui Leville, jossa pääsi laskettelemaan onneksi usean päivän ajan. Mutta jos vielä kerran laittaisi tälle kaudelle sukset jalkaan ja sitten seuraavan kerran ensi talvena.

Eilen lenkillä huomasi että kevät on kyllä todellakin alkanut ja luonto herännyt todellakin kukkaan. Leskenlehtiä alkoi näkyä teidän varsilla ja pihalla nurmikkokin hieman jo vihersi. Jäätkin ovat järvestä jo lähes kadonneet, rannat ovat jo ihan sulat, vain jossain kauempana näkyi muutamia jäälauttoja. Nopeasti nämä muutokset kyllä tapahtuvat, sillä viikonloppunahan järvessä oli vielä jäät tallessa. Päästäänköhän ensi viikolla jo sitten uimaan? :)


Jos kevät näkyy jo pihalla ja kaduilla, näkyy se myös pukeutumisessa. Balleriinat voi laittaa jo jalkaa, ainakin työpäivän ajaksi sisätiloissa, ulkona on vielä ainakin aamuisin hieman liian viileä näihin kenkiin. Ei enää paksuja talvikenkiä ja toppatakkeja, vaan kevyitä kenkiä, pirteän värisiä vaatteita ja huiveja, keväistä fiilistä vähän joka puolella. Ai olenko kevät ihminen, no joo, OLEN!

Pirteää pääsiäistä kaikille!
Nautitaan hyvästä ruoasta ja juomasta, syödään paljon suklaamunia, aina ähkyyn asti, ja nautitaan auringosta ja toivottavasti hyvistä ulkoiluilmoista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti