perjantai 11. huhtikuuta 2014

Kevättä kohti mennään eikä meinata!

Terveisiä maalta ja ihanaa kevättä kaikille!
Jäät on vielä järvessä, mutta ei varmasti tätä menoa enää pitkään. Tuntuu että kevät on läsnä hetki hetkeltä enemmän. Aamut ovat ihanan valoisia ja illat jatkuvat entistä pidempään valoisina. Viikonloppuna näki pihalla touhuilla vielä kahdeksankin aikaan, ja tuntuukin että muutama viikko sitten pimeä yllätti jo kotimatkalta töistä tullessa. Mutta nyt ei valiteta vaan nautitaan kevään tulosta, vaikka se tarkoittaakin valtavia katupölyjä ja siitepölyjen hyökkäystä, punaisia neniä ja ainaista niiskuttamista ja tukossa olemista. Toivotaan että tämä vaihe keväästä on tänä vuonna lyhyt, vaikka ennustukset muusta kertookin.

Elämä täällä rullailee ihan mallillaan, normaaleissa tunnelmissa. Töissä aherretaan maantaista perjantaihin, toimistorytmiä eletään pääsääntöisesti. Työ vie kyllä hyvin mukanaan, ja johan tässä on kohta vuosi oltu uusissa hommissa. Mielenkiintoista ja haastavaa.

Viikolla on pyrkinyt käymään salilla nyt parisen kertaa. Edelleen kotisali löytyy Lappeenrannasta, Huhtarista, ja uskoisin että sieltä se löytyy jatkossakin. Viime viikolla kävin salilla kahdesti ja tein ihan napakat treenit, ainakin tuntuivat vielä useamman seuraavan päivän ajan kropassa. Viikonloppuina pääpaino onkin sitten ollut ulkoliikunnassa ja viime viikonloppunakin kävin lenkillä neljästi, ilmat suorastaan pakottavat suuntaamaan ulos! Hyviä lenkkeilymaastoja löytyy suoraan kotiovelta ulos suunnatessa, ja saa lenkkeille ihanissa rantamaisemissa. 

Kuten aikaisemminkin olen maininnut, tennistä käydään pelailemassa edelleen viikottain. Ei sitä ehkä pelaamiseksi vielä voi kauheasti sanoa, mutta kivaa palloittamista ainakin. Olen käynyt myös muutamalla opetustunnilla, jos saisi tulevaisuudessa tekniikankin parempaan kuntoon, tietäisi mitä sitä oikein tekee! Kesää ja ulkokautta kyllä odotellaan innolla, ja kotini lähistöllä on hyvät mahdollisuudet pallottamiseen, ulkokenttiä löytyy useampi. Ulkona pelaileminen on myös huomattavasti edullisempaa kuin hallissa palloilu. Omat hyvät puolet toki kummassakin.

Tänään kävin Urheilu-Koskimiehen kevät karkeloissa ja katseeni kummasti osui ihanaan pinkkiin tennismailaan. Nykyinenkin maila on Babolatin, joten pitää alkaa tuumimaan josko tämä olisi ostoslistalla tulevaisuudessa. Eikö olekkin hieno? 

Koskimiehellä oli myös ihana valikoima Conversen uusia tennareita. Mahtavat värit, todellista piristystä kevääseen ja vielä niin harmaaseen katukuvaan. Mutta vielä jäivät niin maila kuin tennarit kaupan hyllylle. Kuinka kauan ne sieltä löytyy, sitähän ei vielä osaa sanoa!

 

Edessä on viikonloppu, ja ensi viikolla onkin jo pääsiäinen. Kesä on muuten ihan kohta, ja kesälomaan taitaa olla n. kaksi kuukautta enää, joten huimaa vauhtia on tämäkin talvi ja kevät kohta mennyt. Viime kesä menikin ilman lomaa, joten tulevan kesän kolmesta viikosta aion kyllä nauttia täysillä! Vielä ei ole mitään erikoisia suunnitelmia, muuta kuin elämäni ensimmäinen oopperakokemus Savonlinnassa, mutta vielähän tässä on aikaa suunnitella. Toisaalta, mukavaa on vain olla, ilman se kummoisia suunnitelmia.

Joten ihanaa viikonloppua kaikille. 
Edelleenkään en lupaa kirjoitteluita tiheään tahtiin, mutta yritetään nyt tsemppailla kesää kohti mentäessä!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti