keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Elämää pääsiäisen jälkeen?

Mukavaa keskiviikkoa kaikille!
Miten pääsiäinen sujui?
Onko elämää pääsiäismunien ja rahkapullien jälkeen?
 

Täällä on vietetty ihanan rentouttava pääsiäinen, vapaat taisivat tulla tarpeeseen. Ja nyt ollaan jo takaisin töiden parissa, arki on alkanut taasen. Pääsiäinen meni täällä rauhallisesti. Ilmat todellakin suosivat vapaiden viettäjiä, ja ensimmäiset pisamat poskissa ja rusketusrajat käsivarsissa on havaittavissa. Uskomatonta, että huhtikuussa tarkenee t-paidassa pihalla ja lämmintä auringossa oli varmasti yli 20 astetta.

Vapaat sujuivatkin oikeastaan täysin kotioloissa. Laskettelu ja 20 asteen lämpötila kuulosti melkoisen utopistiselta yhdistelmältä, joten päätimme jättää tämän kauden viimeisen laskettelumahdollisuuden käyttämättä. Niin Kolille kuin Tahkolle olisi ollut n. neljän tunnin ajomatka, ja jos rinteiden kunto ei vastaakkaan odotuksia, voi tiedossa olla karvas pettymys ja paha mieli. Koti siis voitti, ja hyvä niin. Touhuilimme paljon pihalla ja nautimme auringosta. Piha on nyt haravoitu ja siisti, ja varastoprojektikin otti taas askeleita eteenpäin, kyllä siitä vielä valmis tulee.

 

Luonto on todellakin herännyt kukkaan, ja omalta pihalta löytyi näitä ihania kukkia, joita varmaan monet ovat jo huomanneet. Niin valtavan kauniita! Ai että mä tykkään tästä keväästä! Voi kun voisi vaan olla kaikki päivät ulkona, touhuta ja puuhailla pihalla ja nauttia lämmöstä. Muut jutut hieman haittaa tätä :) No onneks illat on jo pitkiä ja ulkona voi touhuilla työpäivän jälkeenkin, ja tietenkin viikonloput jolloin voi viettää koko päivän ulkona puuhaillen. Keksin pihallekin muutaman ihanan idean tulevalle kesälle, mutta niistä lisää myöhemmin kunhan saadaan ne aluille...

 
Tässä vielä ihana kuva maanantai illalta ja kauniista auringonlaskusta. Kuva otettu siis melkein kotipihalta, muutama satametriä kotiovelta järven rannasta. Mitkä värit ja mikä maisema.
Sitä on aika onnellinen, kun saa asua tälläisessä paikassa <3

Ihanaa viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti