torstai 21. elokuuta 2014

Koulun penkille!

  
Kesäkuun alussa sain miellyttävän tekstiviestin puhelimeeni. Harvoin perjantaina ja kun vielä päivämäärä oli 13 tulee näin mukavia viestejä!
"Sinut on valittu Mikkelin amk:hon". Siitä tulikin sitten aika kiva perjantai ja koko viikonloppu (taisi myös loman alku olla aika lähellä). 
Ja nyt sitten sähköpostiin oli tullut ohjelma ensimmäisten koulupäivien osalta. Kysyn vaan, mihin tämä kesä on tässä välissä kadonnut!

Opinnot Mikkelin ammattikorkeakoulussa alkavat siis ensi viikolla. 
Viikon päästä takana on jo ensimmäinen koulupäivä ja tunteet voivat olla sitten mitä vain, ei aleta niitä vielä ennustamaan vaan katsotaan sitten viikon kuluttua miltä vaikuttaa! 
No, totta puhuakseni, innoissanihan minä olen! On hieno ja upea mahdollisuus päästä opiskelemaan uutta, syventämään jo omaa osaamistaan ja verkostoitumaan uusien ihmisten kanssa. Pistää itsensä likoon uudella tavalla ja menettää se vähäinenkin vapaa-aika. Olen kuullut ystävieni tarinoita opiskelusta työn ohella, ja helppoa se ei varmastikaan tule olemaan. Tiedän ja olen jo valmistautunut siihen, että iltaisin ja viikonloppuisin, juuri niinä vapaa-ajan hetkinä edessäni on koulutöitä ja projekteja ja edessä häämöttää lähestyvät deadlinet, joita ennen olisi vielä niin paljon tehtävää!

Kyseessä on siis ylemmän ammattikorkeakoulun (ylempiAMK) suorittaminen. 
Opintoohjelmasta ja koulutuksesta löydätte kaikki kiinnostuneet lisäinfoa täältä
Mikkelin ammattikorkeakoulu sijaitsee suhteellisen ihanteellisen matkan päästä kotoani, matkaa kertyy n. tunti suuntaansa. Opinnot olisi kaiketi tarkoitus saattaa maaliin noin kahdessa vuodessa, totuus voi olla jotain toista, aika näyttää! Ensimmäinen aika opintojen suunnitteluun on jo varattuna, joten sitten varmasti olen viisaampi tutkinnon suorittamisen nopeudesta. Voi olla, että tähän menee pari vuotta tai voi olla että pidempään, aika näyttää!

Täytyy siis suunnata ostamaan penaalia, reppua, koulutarvikkeita...mitä kaikkea sitä koulussa oikein tarvitaan? Vai pärjäisikö muutamalla kynällä jotka löytyvät kassin pohjalta, ja eikös iso käsilaukku aja ihan repun asiaa? Onkos täällä lukijoissa ketään, joka olisi opintoja suorittanut työnohella? Vinkkejä ja selviytymistarinoita kaivataan ja otetaan mielellään vastaan! Tai onko muita opintojen aloittajia? Vinkkejä ekaa koulupäivään tarvitaan!

Pirteää loppuviikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti