maanantai 20. toukokuuta 2013

Kesävaatteet kasvaneet?

Mainiota maanantaita kaikille! 
Toivottavasti ootte saaneet levätä viikonloppuna ja nauttia mahtavasta ilmasta, ja palvoneet aurinkoa minunkin puolesta! Ilmat ovat nyt ihanat ja aika kaivaa kaapista kesävaatteet esille. Haudataan varastojen uumeniin pitkähihaiset paidat ja housut, sekä villapaidat ja takit, nyt on aika hameiden, shortsien ja toppien, eikös?

Näin ajattelin itsekin viime viikolla ja aloin etsimään kaapista kevyempiä vaatteita. Kuinkas sitten kävikään! Mun vaatekaapissa ei oikeasti löytynyt mitään kesäisiä vaatteita! Tai siis olihan niitä vaikka kuinka paljon, mutta eihän niistä mikään istunut päällä. Paidat olivat löystyneet vuoden aikana ja hameet putosivat päältä.

Tämä on taas niitä hetkiä, kun oman muutoksen tajuaa konkreettisesti. Tässä matkan varrella omaan, uuteen kroppaan on jo niin tottunut, että välillä tämän muutoksen unohtaa täysin. Edelleen on tilanteita jolloin vaatekaupassa etsin kokoja L ja XL, jotka viime vuonna olivat täyttä totta. Välillä pitää nipistää itseään, että voi oikeasti ottaa kokeiluun kokoja M ja jopa S, ja vaatteet oikeasti mahtuvat päälle.

Hyvänä esimerkkinä viime kesänä ostamani hame. Ihana Espritin musta polvipituinen, rento hame, joka viime kesänä meni päälle juuri ja juuri, kun sen nosti tarpeeksi korkealle vyötärölle, jolloin taas hame oli aivan liian lyhyt. Jalat eivät todellakaan näyttäneet hameessa hyvälle, ja tiedätte varmaan sen tunteen kun reidet hankaavat kiinni toisissaan. Noh, korkeat odotukset viime viikolla hameen osalta, että hei nythän se varmaan sopii mulle loistavasti. Koko siis 42, ja tässä tilanne NYT:

HAH, hame suorastaan putoaa päältä, ja vaikka sen laskee kuinka alas lantiolle, ei se kestä päällä mitenkään. Hame on ihana, ja en tietenkään tahtoisi sitä heittää pois, mutta kun koko kauppareissun ajan pelkää että kohta se hame valahtaa alas kaikkien nähden, on aika todeta että hei, tää ei oo enää mun!

Rahavarannot ei oikeasti riitä uusimaan koko vaatevarastoa kerralla, vaikka kuinka ihanaa se olisikin, joten uusia investointeja on tehtävä harkiten ja vähän kerrallaan. Viikonloppuna löysinkin sitten lähes vastaavan hameen ja pirteät shortsit. Ja tähän voin todeta, että shortseja en oo jalassani pitänny lähes koskaan, ja hei nythän ne jopa näyttävät ihan kivoilta. Tässä kuvat shoppailuista:



Ja hei, katsokaas mitä kokoa uusi kesähameeni on, kokoa S! Mä en varmaan koskaan oo ollu kokoa S ja nyt se taitaa olla totista totta. Uskomatonta, mutta uskoa se pitää! On se kroppa tainnut muuttua tässä vajaan vuoden aikana aika tavalla, pitää se vaan uskoa. Ja voin kertoa, paluuta kokoon L, XL tai 42, EI enää ole!

Ihanaa viikkoa kaikille, toivottaa Hanna, joka mahtuu koon S hameeseen, aika siistiä :)
Tästä on hyvä lähteä jatkamaan tätä, toivottavasti aurinkoista ja kesäistä viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti