lauantai 11. toukokuuta 2013

Kookosöljyn lumoissa!

Tämä tuote ei paljon esittelyitä kaipaa! Tuote on varmasti tuttu kaikille, jotka ovat kiinnostuneet terveellisimmistä elämäntavoista ja omasta hyvinvoinnistaan, ja tietenkin myös heille jotka vain rakastavat kookoksen tuoksua ja makua!

Itse tutustuin tähän tuotteeseen muutamia vuosia sitten, mutta vasta viime kuukausien aikana tuote on vakiinnuttanut paikkansa minun ruokavarastossa ja kylpyhuoneessa. Tällä hetkellä itse käytän Cocovin kylmäpuristettua kookosöljyä, mutta muitakin hyviä vaihtoehtoja löytyy markkinoilta.

Mihin minä sitten tuotetta käytän?
- aamupuuron seassa
- ruokien paistamiseen, kanaa ei voi enää paistaa ilman tätä
- smoothiessa (kookosöljyä, kookosmaitoa, vettä, ananasta, NAM)
- tuorepuuron mausteena (kaurahiutaleita, maustamatonta jugurttia, omenaa, ananasta...)

Kuten mainitsin, löytyy sama purkki niin keittiöstä kuin kylppäristäkin, eli käytän tuotetta myös:
- ihon hoidossa, toimii hyvin kasvonaamiona tai pohjana vaikka avokadonaamiolle
- ennen suihkua kun levittää iholle, ei tarvi paljon rasvaa laittaa suihkun jälkeen...ja se tuoksu!
- jos hoitoaine on loppunut, toimii loistavasti myös hiusten hoidossa, ja antaa upean kiillon hiuksille

Toinen inhoaa kookoksen vahvaa ja dominoivaa tuoksua, toinen taas rakastaa, ja kuten varmaan arvaatte, kuulun ehdottomasti jälkimmäisten joukkoon.
Kumpaan kategoriaan SINÄ kuulut ja mihin itse käytät kyseistä tuotetta? Olisikin kiva kuulla uusia niksejä kyseisestä tuotteesta!

Täällä suunnataan nyt pienelle happihypylle, sillä eilisen illan jälkeen alkaa kaivata happea ja paljon! Oli muuten aivan huikean mahtava Cheek eilen täällä Lappeenrannassa, ja mukava ilta hyvässä seurassa, kiitos siis ystävälle piristävästä illasta. Tämä päivä on kyllä mennyt täysin hyväntekeväisyyteen, mutta ei anneta sen haitata, välillä on ihan hyvä syy makoilla puoleen päivään ja olla vaan, ja tänään on just sellanen päivä! Jos Cheek esiintyy sinun kotikaupungissasi suosittelen ehdottomasti ostamaan liput; huikea lavashow ja niin aidon oloinen tähti, josta näki niin kirkkaasti että hän rakastaa työtään eniten ikinä! Kesällä ainakin minä suuntaan keikalle uudestaan, se on varma!

Ihanaa, rentouttavaa lauantaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti