torstai 9. toukokuuta 2013

Liekeissä!

Mahtavaa Helatorstaita kaikille!
Toivottavasti ootte saaneet nauttia vapaapäivästä, levänneet, kuntoilleet ja toivon mukaan ilmatkin ovat suosineet! Eilen ainakin oli mitä upein ilma, aurinkoa, +20 lämmintä, tuntui ihan kesältä!

Täällä pyhää on vietetty töiden parissa, ja ihan kiirettä riittikin. Monet varmasti ovat ottaneet perjantain vapaaksi, ja nauttivat ihanan pitkästä viikonlopusta, joten mikäs siinä! Työpäivä on kuitenkin takana ja minulla edessä kaksi vapaapäivää, pitkästä pitkästä aikaa tuplavapaat joten ilo pitää ottaa irti, eikös :)


Kuten otsikostakin voi päätellä, huomenna kaupunkiin saapuu Cheek ja mä oon niin menossa keikalle kera rakkaan ystävän. Edellisestä kerrasta kaupungin yössä onkin aikaa jo ihan kamalan paljon, joten nyt on hyvä syy lähteä liikkeelle! En nyt voi sanoa olevani mikään Cheek-fani, mutta hyvät bileet on huomenna varmasti tiedossa, ja sehän riittää!

Huomenna vielä aamusta salille tekemään jalkatreeni ja sitten päivällä pääsee vihdoin kampaajalle laittamaan hiukset kuntoon, niin kelpaa sitten illalla lähteä humputtamaan! Juurikasvu on mitä kauhein ja hiukset kasvaneet ohi mallin jo aikoja sitten, mutta parempi myöhään kun milloinkaan korjata tilanne. Mitäköhän kivaa sitä hiuksille huomenna keksisi? Ajatuksia on, mutta taidan antaa tutulle kampaajalle vapaat kädet, laittelen sitten tulemaan kuvia lopputuloksesta!

Eli näihin tunnelmiin täältä tänään, laitetaan päivitystä keikasta ja muista kuulumisista sitten viikonloppuna! Mainiota loppuviikkoa kaikille, onkos muuten lukijoista kukaan tulossa huomenna samalle keikalle? Saa tulla moikkaamaan, jos tunnistaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti