maanantai 13. elokuuta 2012

3.9.2012 se alkaa!

Niin mikä, no FUSTRA-harjoittelu täällä Huhtarissa!
Nyt se on virallista ja eka epävirallinen tapaaminen takana, joten nyt syksyn ja seuraavan puolen vuoden projektin voi julkaista ja jakaa eteenpäin! Mä oon NIIIIIN innoissani!

Kuva täältä
Mielestäni tämä teksti kuvastaa hyvin sitä, mitä mielessäni on liikkunut viimeiset viikot!
Ja ennenkaikkea se, että se ensimmäinen askel pitää uskaltaa vaan ottaa ja uskaltaa aloittaa jotain uutta.
Eli syyskuun alusta on tasan puoli vuotta siihen, kun se maaginen 30-vuotta napsahtaa mittariin.
Haluan siis nähdä mitä kaikkea puolessa vuodessa voi saavuttaa jos oikein tahtoo ja uskoo! Tämä ei ole mikään "laihdu X määrä kiloja tai pudota X määrä senttejä" tietyssä ajassa projekti, vaan pidemmälle tulevaisuuteen tähtäävä projekti, jonka avulla toivottavasti:
- jaksan tulevaisuudessa paremmin työelämässä
- olen energisempi vapaa-ajalla
- löydän liikunnan ja treenaamisen ILON, ja saan liikunnan pysyväksi osaksi elämääni

Mitä kaikkea muuta seuraavat puoli vuotta tuo tullessaan, sitähän ei vielä voi tietää, mutta uskon vahvasti että yllämainitut "tavoitteet" käyvät toteen. Uskon myös, että Fustran ja kaiken muun (mitä en vielä edes tiedä) seuraavien kuukausien aikana tapahtuvan liikkumisen avulla parannan myös merkittävästi kuntoani, opin syömään "paremmin" sekä pudotan muutaman kilonkin! Eli aika kokonaisvaltainen projekti on tiedossa.

Kuva täältä
Seuraavat puoli vuotta EIVÄT ole helppoja, tiedän sen jo nyt. On yhdistettävä koti, työ ja treenaus, ei helppoa mutta EI mahdotonta! Tiedän myös, että huudan syksyn aikana monta kertaa kivusta ja tuskasta, ja itseni tuntien tahtoisin heittää hanskat tiskiin monta kertaa, mutta EN aio luovuttaa! Toivon, että varsinkin tässä tunteessa ja ahdistuksessa auttaa PT ja kotijoukot, jotka piiskaavat eteenpäin. Tiedän myös, että syksy
tuo tullessaan paljon ilon hetkiä, ja onnistumisen tunteita; " mä tein sen, jaksoin, onnistuin". Uskon myös, että näiden ilon hetkien kautta vastoinkäymiset jaksaa paremmin, ihan niinkuin elämässäkin yleensä!

Blogi EI muutu vain Fustraa ja treenaamista käsitteleväksi, älkää pelätkö, mutta varmasti kirjoitukset uudesta elämäntavasta lisääntyvät, ja tietenkin haluan jakaa ne ilon hetket kaikkien kanssa, kuin myös sitten ne väsymyksen ja turhautumisen tunteet. Varmasti mukaan mahtuu myös paljon ruokajuttuja, sillä syöminenkin on muuttumassa tässä syksyn aikana aika kokonaisvaltaisesti. Tää on ehkä se juttu, mikä pelottaa mua eniten, mutta katsotaan tarkemmin syyskuussa sitäkin kunhan saan tarkat ruokavaliot ym.

Eli tämmöinen projekti alkaa parin viikon kuluttua, hieman pelottaa ajatus siitä mihin olen lupautunut, mutta olen 100 % varma, että lopputulos sitten joskus helmikuussa on palkitseva, kaikin tavoin! Nyt jo tiedän sen verran, että ekat viikot mennään Fustran tiimoilta pari kertaa viikossa yhdessä PT:n kanssa, ja sitten siihen vielä pari omaa urheilukertaa (näillä näkymin BootCamp, josta nään jo kauhukuvia valmiiksi). Määrät sitten muuttuvat kun nähdään kuinka "jumiin" mä meen tästä ja miten jatketaan, HUI!

Eli näihin kuviin ja tunnelmiin...
Kuva täältä

9 kommenttia:

  1. Tsemppiä Fustraan! :) Voin melkein luvata, että tulet olemaan erittäin tyytyväinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anna, ja luulen myös vahvasti että tulen olemaan tyytyväinen! Ainakin näytetunnin perusteella vaikuttaa lupaavalle :) Syksy sitten kertoo totuuden!

      Poista
  2. Seuraan mielenkiinnolla, aloitin itsekin juuri Fustra viime viikolla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nuppu kommentista! Täällä jo innolla odotetaan ensi maanantaita ja aloitusta, ja tsemppiä sulle treeneihin!!!

      Poista
  3. Kiitos. Kolme treeniä takana ja ruokavaliokin jo käynnistynyt, tosi hyvä fiilis :)
    Seurailen sun projektia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa, ihana kuulla että olet innoissasi ja alku lähtenyt hyvin käyntiin, toivottavasti minäkin ensi viikolla samoilla fiiliksillä :) ja kiva että seurailet mukana!

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Uusi postaus löytyy,ja kiitos meni mahtavasti! PT on paras mahdollinen ja huippu syksy tulossa :D

      Poista
    2. Uusi postaus löytyy,ja kiitos meni mahtavasti! PT on paras mahdollinen ja huippu syksy tulossa :D

      Poista