lauantai 11. elokuuta 2012

Ei kiitos...

...Flunssalle!
En tahdo tulla kipeeksi, en sitten millään, ja sitä paitsi mä EN kerkee nyt sairastamaan!
Eilen kävin vielä reippaan BodyPumpissa, mutta painot ei nousseet normaaliin tahtiin, ja sitten myöhemmin illalla alkoi tuntua siltä, kuin kurkussa olisi kaktus. Tiedätte varmaan sen tunteen, ja se ei oo kauheen kiva! Kuumetta ei onneksi ole, ja eikä muuten tulekkaan, jos mulla on jotain sanavaltaa tähän juttuun!

Tänään jää siis Linnoituksen Yö välistä (tosin ei siellä ohjelman perusteella olisi mulle mitään ollutkaan) ja päivä on pyhitetty kotona oleilulle. Villasukat jalkaan ja viltti korville. Onneksi kävin eilen kirjastossa, niin on edes jotain lukemista. Ja eiköhän näillä lääkkeillä saa taudin kuin taudin kuriin? Vitamiineja kourallinen lisäksi ja muutama kupillinen teetä, kyllä se siitä...

tää on vaan niiiiiiiin hyväää....
Huomenna töiden pariin on suunnattava, jos olo ei tästä pahemmaksi muutu (eikä muuten muutu)! Maanantaina onkin sitten luvassa jännittävä iltapäivä, syksyn kuviot alkavat selkiytymään, mutta niistä lisää sitten maanantaina! Itsekkään en vielä tiedä ihan kaikkea, joten innolla odotan mitä on luvassa :)


Leppoista viikonloppua kaikille, pysykää terveinä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti