tiistai 7. elokuuta 2012

Tunnelmia elokuulta

Se on sitten elokuu jo hyvässä vauhdissa. Syksyiset ilmat ovat saapuneet, ja illalla on jo tosi pimeä!
Kysyn vaan, missä se kesä mahtoi olla??? Vai odotellaanko vielä? Olisi kyllä ihan mahtavaa, jos elo-syyskuusta tulisi lämmin ja aurinkoinen, ei jaksaisi tätä ainaista vesisadetta! Ei siis varmaan tarvitse mainita, että TAAS sataa vettä! Maisema parvekkeelta on niin harmaa...
Piristystä harmaaseen arkeen piti siis hakea tänään! Ensin töiden jälkeen nopea siivous kotona, viime kerrasta olikin vierähtänyt tovi ja sen kyllä huomasi. Siivousurakan jälkeen suuntasin vajaan tunnin fillarilenkille, ja positiivista, juuri silloin ei satanut ollenkaan! Olen tykästynyt pyöräilyyn uudelleen, ja Lappeenranta on varsin haastava pyöräilykaupunki, sillä mäkiä on koko kaupunki täynnä. Kotiovelta lähtiessä vastassa on heti mukavat mäet, lähtee sitten mihin suuntaan tahansa.

Mikäs muu piristää harmaata päivää kuin shoppailu? Olin jo vakaasti päättänyt, että laitan parvekkeen syksyisempään kuntoon vasta parin viikon päästä, vaikka kesäkukatkin ovat jo lähes kuolleet. Mutta tämä oli vain ihan pakko ostaa, on se vaan niin nätti!


Loput syksykukat saapuvat parvekkeelle vasta muutaman viikon päästä, sillä jos se kesä vielä vaikka yllättääkin... Plantagenista matkaan tarttui myös ihania kynttilöitä sekä kaksi uutta lyhtyä. 40 % alennukset on kyllä pakko käyttää, ja ehkä vierailen kyseisessä liikkeessä loppuviikosta vielä uudestaan. Kauniita lyhtyjä sekä kynttilöitä näytti olevan aika mukavasti, joten kannattaa käydä tutustumassa!


Loppuilta onkin hyvä viettää sohvalla, onneksi tulee nuo jotkut urheilukisat, niin on edes jotain katseltavaa!
Pirteää elokuun alkua kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti