perjantai 31. elokuuta 2012

Tie Pohjoiseen

Välillä ihan jotain muuta kun treenaamista...
Kävin maanantaina pk-seudun visiitillä katsomassa kyseisen elokuvan, ootteko työ nähneet jo tän?
Kuva täältä
Jos pääosissa on Samuli Edelman ja Vesa-Matti Loiri, niin eihän se huono valinta voi olla, vai voiko?
Tykkään kotimaisista elokuvista, ja mielelläni niitä käynkin katsomassa, ja samalla tietenkin kannan korteni kekoon, että jatkossakin nähdään kotimaisia leffoja, vaikka eihän se minun leffalipun hinta suuri panostus olekkaan. Finnkinossa sattui vielä olemaan mukava tarjous päiväleffojen osalta, ja lippu maksoi huimat 6 €!

Mutta joo, itse leffasta, olihan se vähän tylsä, anteeks nyt vaan! Melkeen heti alusta oli selvää miten tää juttu menee, ja vaan muutamassa kohdassa leffa yllätti mut, kun olin mielessäni ajatellut toisenlaista ratkaisua. Eli vähän tylsä juoni, valitettavasti. Huumoria elokuvassa kyllä riitti, ja hienoja näyttelijäsuorituksia.  Näyttelijäkaartihan oli mitä mahtavin, ja Samuli on vaan niin IHANA! Sitä ois katellu vaikka pidempäänkin :)
Ja tietty hienoa huomata, että Loiri on taas "back in business", vaikka vielä aika puolikuntoiselta vaikuttikin. Ehkä hieman tekemällä tehty elokuva, mutta huonommankin olisi voinut valita. Katsokaa toki itse, ja kertokaa mielipiteenne. Sai elokuvassa herkistyäkin, muutamassa kohtauksessa tuli kyllä tippa linssiin, mutta mä nyt poraan melkein joka leffassa :)

Niin ja tietty hienoa musiikkia.



Tää tyttö tuli just perinteiseksi muodostuneelta perjantain BodyPump-tunnilta, joka toimii vaan aina. Aloittaa viikonlopun ihan loistavasti, ja ohjaajana on mahtava Pia, joka on yks mun lemppari ohjaajia Huhtarissa. Harmi vaan, että tähän perinteeseen tulee nyt tauko, koska ensi viikosta alkaen perjantaina vuorossa on Fustra-treenit, mutta uskon että siitä tulee vielä parempi perinne! Katsotaan sitten ensi viikolla, mitä mieltä olen...

Mahtavaa viikonloppua kaikille! Tänne suunnalle on ainakin luvattu pirteää syysilmaa, joten nautitaan siitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti