sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

LOMA!

Olen lomalla, niin lomalla! 

No virallisesti huomenna on ensimmäinen lomapäivä, mutta olen jo viikonlopun saanut nauttia lomatunnelmista! Seuraavat kolme viikkoa pelkkää aurinkoa, lepoa, urheilua ja lukemista. Matkakohteena on tänä kesänä Pietari, jonne suuntaan rakkaan ystäväni kanssa viikon kuluttua. Siitä sitten lisää myöhemmin! Muuten kaikki suunnitelmat ovat avoinna, mutta en usko että tulee vapaa-ajan ongelmia. Itselleni tärkeintä lomassa on se, että saa vain olla.

Jokos olette käyneet tutustumassa Lappeenrannan Hiekkalinnaan? Itse kierrettiin hiekkalinna reilu viikko sitten, ja tältä siellä näytti:





On ne vaan hienoja, ei siitä mihinkään pääse! Nyt on kuitenkin pakko hieman kritisoida, sillä hieman jäi vaisu maku koko paikasta! Aikaisempina vuosina hiekkalinna on kyllä ollut mahtavamman näköinen, nyt tuntui vain että se oli se yksi kasa, ja se siitä! Lapsille alueelta näytti löytyvän paljonkin tekemistä, ja paljon perheitä olikin liikenteessä. No katsotaan sitten mitä ensi vuonna on luvassa, vai onko mitään? Jossain vaiheessa taisi olla puheita siitä, että tässä paikassa hiekkalinna on viimeinen, ja ensi vuonna uudet kuviot?

Mutta kannattaa kuitenkin mennä tutustumaan, on se ihan näkemisen arvoinen paikka, vaikka ei niin sytyttänytkään minua tällä kertaa. Ja plussaa tietenkin siitä, että alueelle on vapaa pääsy!

Leppoista heinäkuuta siis kaikille! Teille jotka olette jo aloittaneet loman ja tietty teille jotka vielä raadatte töiden parissa! Ja nauttikaa kotimaisista herkuista, mansikat on nyt niin hyviä, NAM!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti