tiistai 17. heinäkuuta 2012

Sataa, sataa ropisee....

Aika pirteet kesäkelit, vai mitä ootte mieltä?

Vettä sataa nyt jo ties kuinka monennetta päivää putkeen, mutta ei tälle vaan voi mitään. Ihmiset suree facebookissa ja keskustelupalstoilla, kuinka loma menee piloille kun ilmat on niin huonot, WHAT??? Uskomatonta aina lukea tuollaisia keskusteluja, vaikka myönnettäkööt, että tottakai sitä lomaa viettäisi paljon mielummin hieman lämpimämmissä tunnelmissa, ja olisihan se kiva että aurinkokin paistaisi.

No pääasia mielestäni on se, että on LOMA. Viikon päästä takaisin töiden pariin, ja jos ihan rehellisiä ollaan niin voisihan tätä leppoista elämää jatkaa vielä muutaman viikon. Elokuun lopussa odottaa kuitenkin vielä yksi lomaviikko, joten ehkä sitä pitää minunkin mennä töissä kääntymään! Ja tietenkin on mukava nähdä työkavereita pitkästä aikaa, ja kuulla tietenkin herkullisimmat juorut :)

Kun nämä säät ei sitten oikein suosi, on onneksi valtavasti muutakin tekemistä! Itse olen ollut Lappeenrannan kirjaston vakioasiakas viime viikot, ja lukeminen on kyllä aivan mahtavaa. Villasukat jalkaan ja torkkupeiton alle, ja hyvä kirja kainaloon. Ei paljon haittaa sade! Tänä kesänä luettua on tullut mm.

Tuomas Vimma ja Raksa, aivan loistava kirja, vaikka rakennusalasta en mitään ymmärräkään. Yksi lempparikirjailijoistani, lisätietoja täältä.

Enni Mustonen on aina yhtä loistava. Teoksia löytyy todella paljon, ja ne on ihania kuvauksia maamme historiasta naisten kertomina. Ennistä lisää täältä

Nämä olivatkin sitten uusia tuttavuuksia, ja osa vielä kesken, mutta oivia kesäpokkareita

Jos kirjankansi on tällainen, ei sitä voi jättää hyllyyn, eihän? Kirja itsessään ei kuitenkaan vielä ole sytyttänyt toivotulla tavalla, mutta katsotaan...

Sofi Oksasen teoksiin en ole vielä tutustunut, ja tämäkin odottaa vielä pöydän kulmalla, ehkä sitten loppuviikosta?

Muutakin voi sateella tehdä kuin lukea. Itse olen kuluttanut ahkerasti Huhtarin liikuntakeskuksen ovea, ja viikottaisia liikuntakertoja on kertynyt 3-5, mikä on normaaliarkeen verraten varsin juhlava määrä. Voisin jopa sanoa, että olen suhteellisen ylpeä itsestäni :) Hauska myös huomata, kuinka myös muut ihmiset ovat löytäneet jumpata tällaisillä ilmoilla. Ei uskoisi heinäkuussa jumppien olevan niin täynnä kuin nyt. Eilenkin hikoili varmasti lähemmäs 40 reipasta BodyPump-tunnilla. Mahtavaa!



Parin viikon takainen Fustra-kokeilu sai kyllä aika mietteliääksi oman kehon ongelmista, ja siitä miten niitä voisi parantaa. Sai myös samalla ajattelemisen aihetta sillä, että kuinka ainutkertainen tämä kroppa oikeasti on, ja miten paljon se hyvinvoinnin eteen voisikaan tehdä. Mietin myös sitä, että jos ja kun työelämässä pitäisi jatkaa vielä n. 35 vuotta (mikä kuulostaa aivan järkyttävälle) miten kroppa sen kaiken jaksaa, jos sitä ei huolla kunnolla. Kaikkihan me tiedämme, kuinka mahtava olo jumpan jälkeen tulee, mutta miten se lähteminen silti on niin perkeleen vaikeaa?
No tästä kaikesta pohdinnasta lisää myöhemmin, sillä "suuria" päätöksiä on nyt tehty, mutta palataan niihin ensi kuussa :)

Pirteää viikkoa kuitenkin kaikille, säästä huolimatta!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti