tiistai 31. heinäkuuta 2012

HeiaHeia

Kuva HeiaHeia

Käytättekö te kyseistä palvelua?
Itse olen todella ihastunut tähän sosiaalisen median palveluun.
Olen käyttänyt palvelua vuoden vaihteesta alkaen, eli säännöllisesti reilu puoli vuotta. Merkkaan tunnollisesti treenini ylös ja tavoitteenani on liikkua vähintään kolmesti viikossa.
En kirjaa palveluun perinteisiä arjen liikuntakertoja, eli kaupassa käynti kävellen tai puutarhatyöt yms. vastaavat jäävät minulta kirjaamatta. Palveluun kirjaan siis omasta mielestäni vain ne "kunnon" urheilut, eli pääsääntösesti lenkit, jumpat ja salikäynnit. Tässäkin taitaa olla monta eri koulukuntaa, ja osa kirjaa treeniksi siivouksenkin, mutta se on sitten jokaisen oma asia!

Palvelu on mielestäni todella helppo käyttöinen, ja käyttäminen onnistuu älypuhelimella tai sitten ihan perinteisen tietokoneen kautta. Palvelussa on varmaan satoja eri liikuntavaihtoehtoja, ja jos sitä omaa liikuntasuorituksen kuvaa ei löydy, voi sen luoda myös itse. Palveluun voi lisätä kavereita, jotka käyttävät samaa sovellusta, ja vertailla sitten mitä muut ovat treenanneet. Monille juuri tämä kavereiden "stalkkailu" voi toimia eräänlaisena kimmokkeena omalle urheilulle ja ennen kaikkea siihen liikkeelle lähtemiseen. Kavereita voi myös kannustaa hyvistä suorituksista, vaikka virtuaalibanaanin voimalla :) Myös monia hyvinvoinnin ja liikunta-alan yrityksiä löytyy palvelusta! Palvelusta löytyy myös mielenkiintoinen kolumni
Helsingin Sanomien sivuilta.

Kuva HeiaHeia
Itse pidän palvelun ominaisuudesta, josta voi seurata omia treenauksia menneeltä ajalta.
Oma historiani esim. heinäkuun osalta näyttää seuraavalle:
  • Olen liikkunut yhteensä 25 tuntia ja 25 kertaa 
  • Bodypump on ollut ehdoton suosikki, yhteensä 15 tuntia (tämä ei sitten yllätä yhtään)
  • Lenkillä olen käynyt vain pari kerran (huono huono), mutta pyöräilemässä kuitenkin yhteensä 5 tuntia
  • Mukaan on myös mahtunut myös sisäpyöräilyä (hemmetin vesisade), muutama salilla käynti (tulevaisuudessa määrä kasvaa, lupaan), tunti joogailua ja yksi golfkierros (no vielä kerkeää....)
Ihan suhteellisen tyytyväinen liikuntamääriin voi kai olla. Mainittakoon nyt vielä, että heinäkuussa lomailin sen kolme viikkoa, joten siihen nähden tulos on kai aika siedettävä?
Elokuulle tietenkin tavoitteena on vähintään sama tulos, mutta lenkkeilyä ja pyörilyä lisätään, jos vaikka ilmat alkaisivat suosimaan, vaikka eihän se mikään selitys ole, eihän?

Eli nyt kaikki vaan tutustumaan palveluun, ja minut saa lisätä kaveriksi, tietenkin!
Joten liikunnallista viikkoa kaikille, toivotaan auringon paistetta elokuun alkuun!

P.S Blogini on saavuttanut 1000 katselukerran rajan, mahtavaa! Vaikka luku on pieni moniin muihin blogeihin verrattuna, on se mielestäni omalle blogilleni HUIMA määrä, koska en ole tätä missään ihmeemmin hehkuttanut! Joten satunnaiset vierailijat ja tietenkin te vakituisetkin kävijät, liittykäähän lukijoiksi!
Eli KIITOS siis kaikille blogissani vieraileville!!

2 kommenttia:

  1. Mie olen ainakin käynyt tätä kurkkimassa useampaan otteeseen! :) T. Satu Saariselän ajoilta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Satu, ja mukavaa kun olet käynyt kurkkimassa! Pirteää elokuuta, ja käy toki kurkkimassa jatkossakin :)

      Poista