keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Terveellisempi arki, tervetuloa!

Paluu arkeen on siis alkanut. Takana kaksi vauhdikasta työpäivää, ja voi olla että muutama päivä vielä menee, ennenkuin pääsee täysillä mukaan. Niin rentouttava loma kuitenkin oli, että salasanat ja tunnukset olivat kyllä täysin hukassa :) joten jos sinä jäit tai jäät juuri lomalle, vinkkinä vaan, kannattaa kirjoittaa tunnukset aina muistiin, selviää sitten ensimmäisinä päivinä helpommalla...

Mutta mukava oli palata töihin, ja tähän "normaaliin" arkeen! Vauhti jatkuu töissä varmaan aika vilkkaana koulujen alkuun asti, mutta toivotaan tietenkin että syksystäkin tulee vilkas! Ihana oli nähdä mahtavia työkavereita, joiden ansiosta sitä jaksaa paahtaa päivästä toiseen!

Paluu arkeen on myös tapahtunut jääkaapilla, joten hyvästi vaan herkut :(
Kauppojen hyllyt ovat mahtavia, ja ennenkaikkea maistuvia tuotteita pullollaan, ja tässä muutama oma suosikki, jonka voimalla jaksaa ehkä hieman paremmin tätä arkista aherrusta:

ja niitä kuituja...

Elovenan Plus vehnälese on löytänyt tiensä kuivakaappiin (tai tarkemmin ihan vaan pöydälle). Loistava tuote, josta saa runsaasti kuituja ja sisältää myös hyvän määrän magnesiumia. Toimii loistavasti mm. jugurtin ja rahkan kaverina ja antaa potkua mm. smoothieen. Tuote ei myöskään ole hinnalla pilattu, taitaa maksaa alle 2 €, joka on aina positiivista!

Makuja on monia, toimii!

Erilaisia proteinipatukoita menee tässä taloudessa paljon. Suosikeiksi ovat nousseet Leaderin patukat, ja valikoimasta löytyy varmasti jokaisen suuhun sopiva maku. Patukat toimivat loistavina välipaloina töissä ja piristeenä vaikka ennen salireissua. Omia suosikkeja löytyy kuvasta, makuina jugurttipäällysteinen mansikka.vadelmapatukka, suklaakuorrutteinen exotic-pähkinäpatukka sekä suklaakuorrutteinen pähkinä-karamelli-banaanipatukka. NAM!

Uutena tuotteena meidän pöydälle on saapunut:
Paahdettu rouhittu pellava + mustikka, mahtava tuote!

Eli kyseessä on aika uusi tuote, paahdettu rouhittu pellava + mustikka. Löysin tuotteen lomalta Ruohonjuuresta, ja jo silloin mielenkiintoni herätti että tuote oli mukana vuoden Tähtituote 2012 kisassa.


Nyt sitten selvisi, että kyseinen tuote oli voittanut tuon tittelin, ja on siis vuoden 2012 tähtituote, wau!
Tuote sisältää paljon paljon tärkeitä ravintoaineita, kuten hyviä rasvoja ja kuituja, ja ennen kaikkea tuote on kotimainen, ja hieman uudella tavalla tuotettu juttu. Myös pakkaus on mahtava, ei ihan perus paketti. 

Tuotteesta löytyy enemmän lisäinfoa täältä, ja mielenkiintoisena huomiona tuoteperheestä löytyy myös paahdettu rouhittu pellava + puolukka, ja tämä tuote on myös luomu! Meillä tuotetta käytetään mm. puuron päällä, sekä jugurtin ja rahkan seassa antamassa vähän enemmän makua ja potkua päivään.
Itse tuote ei ole kauhean houkuttelevan näköinen, mutta jos ravintoarvot ovat nämä, niin ehkä hieman voi ulkonäön osalta kärsiä.
Suosittelen siis lämpimästi kokeilemaan, ja ihastumaan!

Mahtavat ravintoarvot!!!

Näitä tuotteita ei tietenkään voi unohtaa, varsinkaan näin kesällä, nam nam!!!
Näitä ei voi syödä liikaa...vai voiko?


Joten maukasta viikkoa kaikille, ja voisko nää sateet jo kohta loppua.
Täällä vettä tulee taas taivaan täydeltä!

2 kommenttia:

  1. Moi Hanna! Täältähän löytyikin todella kiva blogi. Ihanan ajankohtaisia aiheista, mukavasti käsiteltyinä. Vanhana Lappeenrantalaisena jäänkin mielelläni seurailemaan juttujasi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi, ja kaunis kiitos kommentistasi! Sinun blogia tulee ahkerasti luettua, ja fiilisteltyä ihanilla ohjeilla, nam! Leppoista kesää sinulle!

      Poista