perjantai 14. syyskuuta 2012

Herkkuja & Houkutuksia

Kuten viimeeksi mainitsin, oli tiedossa parin päivän reissu Turkuun, kouluttautumaan. Näin jo kauhukuvia tulevasta, ja siitä miten pystyyn syömään haastavissa olosuhteissa oikein. No nyt on kuitenkin kotiuduttu, ja matka meni LOISTAVASTI!  
Voin olla taas TOSI ylpeä itsestäni!

Matka Lappeenrannasta Turkuun on pitkä, ja matkan varrella pysähdyttiin useaan otteeseen tutustumaan mitä kollegat tekevät muissa kaupungeissa. Tauoilla muut nauttivat kahvia ja herkullisia pullia, minä löysin kaupasta kahvin kaveriksi rahkan. Toimi loistavasti! Lounas oli helppo hoitaa, jätti vaan kastikkeet ja perunat pois, ja korvasi ne salaatilla ja kasviksilla. Illan ruokailutkin hoituivat salaatilla, ja juomana Cola Lightia tai vettä, muiden nauttiessa olutta ja viiniä. Kyllä se kirpasi, turha sitä on kieltää! Ei auttanut kun purra hammasta yhteen ja pysyä päätöksessä.

Koulutuspäivän aamu alkoi kaurapuurolla ja raejuustolla, ja santsasin aamuun vähän extra kaloreita välipalan kautta, koska tiesin että tarjoilut loppupäivästä eivät välttämättä ole minulle sopivia. Päätös olikin fiksu, sillä sekä aamukahvilla että iltapäiväkahvilla tarjolla oli pullaa ja pasteijoita. Oikeesti, eikö nyt millään löytyisi mitään terveellisempiä vaihtoehtoja??? Tiedän, että se terveellisempi vaihtoehto on monesti myös se kalliimpi vaihtoehto, mutta voisiko vaikka löytyä joku kultainen keskitie! Yritä siinä nyt syödä terveellisesti, jos jokainen suupala pitää sisällään MONTA sataa kaloria! Plussaa kuitenkin siitä, että lounaalla terveellisyys oli huomioitu mielestäni hyvin, ja minunkin lautanen täyttyi kalasta (ilman kastiketta) ja runsaasta määrästä kasviksia!

Päivän koulutukseen kuuluivat myös näytteilleasettajamessut, ja jo ennen tapahtumaa olin päättänyt, että EN maista mitään, vaikka voisinkin. Eikös se niin mene, että kun antaa houkutukselle vähän ja se vie sinut kokonaan. Tunnen itseni niin hyvin, ja olen tässä muutoksessa vielä niin alussa, että jo pienikin suupala jotain makeaa, ja se olisi menoa. Onneksi ihanat työkaverit maistoivat herkut minunkin puolesta, ja tämä tyttö tyytyi mehukeittoon, nam!

mmmmmm, namimunkkeja erilaisilla kuorrutuksilla
munkkeja, viinereitä, pullaa...
Tässä vaan muutama kuva siitä, mitä päivän aikana olisi ollut tarjolla.

Nyt kuitenkin ollaan "turvallisesti" kotona, ja päästään palaamaan normaaliin arkeen. Illalla pääsee treenaamaankin, ja innolla jo odotan mitä PT on mun pään menoksi keksinyt tällä kertaa. Kun on kaksi päivää istunut autossa ja koulutuksessa, niin voin uskoa että tänään on fiilis salilla aika korkeella. Virtaa ainakin tuntuisi riittävän.

Pirteää viikonloppua kaikille, ja kiitos kaikille IHANAN tsemppaavista kommenteista!!! 
Laittakaahan muutkin blogissa vierailevat kommentteja tulemaan, kuulisin mielelläni mitä teille kuuluu!

7 kommenttia:

  1. Hei oon ihan superylpee siusta! :) Vaikka toisaalta tuolla siun asenteella ja tähän hommaan sitoutumisen asteella oisin kieltämättä enemmän ihmetellyt, jos nuo herkut ois eksyny siun suuhun. Uskon, että siulla on nyt sata kertaa parempi ja tyytyväisempi fiilis kuin mitä olisi ollut, jos sen pienen hetken olisit saanut maistaa noiden herkkujen maun suussasi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) mä oon ylpee itestäni, ja fiilis siitä että jätin herkut muille, on mahtava! Rahka voitti 6-0 munkit ja donitsit, heh!

      Poista
    2. Hienoa Hanna, olisipa itselläni samanlainen selkäranka

      Poista
    3. Anonyymi olen siis mä Kirsi

      Poista
    4. Kiitos Kirsi :) aattelin sen niin, että enköhän mä oo tähän ikään jo aika monta berliininmunkkia vetänny, joten nyt voi olla ilman :) Terkkuja perheelle & ihanaa viikonloppua!

      Poista
  2. En tajua, miks esim. kokouksiin sun muihin kissanristiäisiin on vaikeeta saada syötäväksi vaikka jotain hedelmiä. Kyllä pullaa ja wienereitä on aina tarjolla, mutta ei mitään terveellistä. HMPH!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noora, niin samaa mieltä! Mieltä piristäisi iltapäivällä paljon paremmin raikas smoothie tai hedelmät kuin pulla tai rasvainen pasteija. Se vaan taitaa olla, että raha ratkaisee. Epäterveellinen on monesti edullisempi vaihtoehto, valitettavasti!

      Poista