torstai 20. syyskuuta 2012

Ihana vapaapäivä!

Pirteetä torstaita kaikille! 
Lappeenrannassa ainakin paistaa aurinko, ja ulkona on mitä täydellisin syyspäivä! 
Ja liki täydellinen on ollut tämän tytön vapaapäiväkin!

Tässä on takana aika rankka viikko. Töissä paljon hoidettavia asioita, niin mukavia kuin niitä vähemmän mukavia. Treenejä on tällä viikolla ollut JOKA päivä, ja ero on aika suuri, kun aikaisempina viikkoina treenejä on ollut 3-4. Ja vielähän tätä viikkoa on jäljellä :) Tänään 9.00 olin reippaana Bootcamp-tunnilla, ja viha-rakkaus suhteeni näitä tunteja kohtaan on edelleen voimassa. Toisena hetkenä se on maailman parasta ja toisena taas maailman pahinta, varmaan normaalia? Huomenna vielä Fustran pariin ja sitten sunnuntaina luvassa juoksemista, HUI! Onneksi huippu-PT:ni lähtee mukaan lenkille, sillä en oikeasti ole juossut juuri ollenkaan. Luvassa on urheilukenttä ja paljon vetoja, kauhukuvia siis jo valmiiksi! 

Tämän viikon treenit ovat sujuneet suhteellisen hyvin. Tehoja on selvästi nostettu, ja en todellakaan ole päässyt helpolla, mutta eihän se tarkoitus olekkaan. Aina EI kaiken tarvitse tuntua kivalta ja olla hauskaa! Mutta silti, yhtään hetkeä EN vaihtaisi pois, ja jokainen treeni on ollut eteenpäin menevä ja tunnen todella, että olen saanut rahoilleni vastinetta! Vaikka kyseessä on ISO investointi, ei tunnu että rahat menisivät hukkaan, ja se että toinen kannustaa ja potkii eteenpäin on just se juttu mitä mä tartten. Jos tässä vaiheessa tekisin liikkeitä jatkuvasti yksin, toistoista putoaisi taatusti osa pois ja tekniikat olisivat hajalla, olisin siis ihan hukassa! On myös kiva huomata, että PT jaksaa kannustaa ja tsempata huonompanakin päivänä, ja helposti siinä unohtaa päivän ongelmat kun treenaa toisen kanssa, joka saa ajatukset ihan muualle. Näitä ylistyssanoja riittäisi varmasti omaankin blogitekstiin, ja se on ehkä luvassa sitten myöhemmin. 
Bloggari-Anna on kirjoittanut blogissaan samoja fiiliksiä PT:n merkityksestä, käykää kurkkaamassa täältä.

Mutta sitten salilta muihin tunnelmiin. Kuten mainitsin, ulkona on siis IHANA ilma. 
Maisemat parvekkeelta näyttivät tänään tältä. 

Syksy saapuu, sille ei voi mitään!

Ihanaan vapaapäivään on lisäksi mahtunut kämpän siivousta, joka ei aina todellakaan ole ihanaa. Tänään aamutreenien jälkeen oli kuitenkin niin paljon virtaa, että nyt kiiltää kämppä. Pyykkejäkin on pesty iso kasallinen, ja loppuviikon ruokaostokset tehty. Lisäksi hain postista miellyttävän paketin. Olin osallistunut Evita-lehden kotisivuilla kilpailuun, jossa etsittiin testaajia uusille tuotteille, ja kappas, tulin valituksi. Joten tällaisia tuotteita testaillaan seuraavat viikot. Kommentteja tuotteista saatte sitten myöhemmin.

Weledan uutuuksia
Nyt suunnaksi viikon lehtikatsaus, ja aion sallia itselleni myös pikku päikkärit, ne on vaan parhautta! Luvassa on uusimmat numerot lehdistä Menaiset Sport ja Fit, ja molemmista lehdistä näytti ensi vilkaisulla löytyvän paljon mielenkiintoisia artikkeleita, joten toivon että jaksan lukea edes toisen lehden ennen unia...illalla sitten vielä venytellään, jotta ollaan reippaana huomiseen päivään!  

Toivottavasti teilläkin siellä päivä on sujunut mukavissa merkeissä!

3 kommenttia:

  1. Eikös se vähän niin menekin, että mikä treeni tuntuu tehdessä p*skimmalta, niin sen jälkeen on sitäkin tyytyväisempi itseensä :) Niin ja mahtavaa, että myös siulla on noin hyvä pt!

    Siun vapaapäivä kuulostaa oikein kivalta, nautihan siitä nyt loppuun asti! :)

    ps. Olen jo varmaan aiemminkin kysynyt, mutta monenko kerran Fustra-paketin otit? Miulla on tosiaan se 30 tunnin juttu, ja tänään jo sovittiin viimeisetkin treenit...mihin tää aika oikein katoaa?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anna! Vapaapäivä sujuu varmasti leppoisasti loppuun asti, ja just heräsin päikkäreiltä, hups :)
      Itse asiassa tosta Fustran määrästä ei oo ollu puhetta, ja mulla on Fustraa kokonaismääränä 18-kertaa (epämääränen luku, heh), ja puoliväli kohta häämöttää...

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista