sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

100!

kuva täältä
Niin se aika vaan menee! En mä ikinä ois ajatellut, että postauksia tulisi joskus täyteen SATA! Mutta, tässä se nyt on, mun sadas postaus tähän blogiin. Aika mahtavaa, monellakin tapaa.

Hienoa tästä tekee sen, että oon jaksannu kirjoitella tänne näinkin paljon. Alunperinhän tän blogin idea alkoi siitä kun muutin Lappeenrantaan, ja ajatuksena oli päivitellä kuulumisia kauempana asuville kavereille. No matkan varrella blogi on muuttanut muotoaan, niinkuin toki kirjoittajansakin. Viime syksynä alkanut elämäntapamuutos näkyy toki blogissa vahvasti, silloin ja toki myös nyt. Mistäs muusta sitä osaisikaan kirjoitella kuin treenamisesta ja syömisestä? No onneksi matkan varrelle on sattunut paljon muutakin kirjoitettavaa, välillä enemmän ja vähemmän asiasta.

Lueskelin yksi päivä vanhoja postauksia, ja aika hyvin sieltä näkee läpi kyseisen elämänvaiheen. Parempina aikoina postauksia on syntynyt kymmeniä kuukaudessa, huonoimpina aikoina vain muutama. Mutta, se on vaan elämää! Kuten moni tietää, on tähän blogiin mahtunut myös paljon huimia elämänmuutoksia: pudotetut 20 kiloa, totaalinen muutos tavassa elää, suuret muutokset ihmissuhteissa, pettymykset, onnet ja ilot. Paljon naurua, paljon kyyneleitä, paljon iloa, paljon suruakin. Mutta eteenpäin mennään, ehdottomasti!

Blogi jatkaa siis elämäänsä, niinkuin minäkin! Kuten kaikki tätä seuraavat ovat varmasti huomanneet, odotan kesää ja golfkautta kuin hullu puuroa (hah), joten vähän suunnitelmissa onkin perustaa toinen blogi, joka käsittelisikin pelkästään golfia ja sen ympärillä pyöriviä asioita. Katsotaan nyt mitä saan aikaiseksi, vai kyllästytänkö teitä golf aiheisilla postauksilla läpi kesän!

Lomakin alkaa olemaan lopuillaan, valitettavasti. Kyllähän tässä voisi vielä toisen nollausviikon viettää, vaikka toisaalta on ihan kivakin palata arkeen kiinni. Huomenna vielä vapaapäivän parissa, ja tiistaina sitten hommien ääreen. Treenien osalta tämä viikko on huilailtu ihan kympillä, tekee kropallekin ihan hyvää, ja on saanut parannella mustelmia ja kolhuja kropasta.Jalkapöytä on vielä hieman arka ja mustelma reidessä kasvaa vauhdilla, ilostutan teitä kuvalla vaikka ensi viikolla, kunhan jalan värit oikein tulevat esille :)  Eilen kävin salilla tekemässä jalkapuntin, kulki loistavasti ja huomenna sitten jatketaan. Ensi viikolle luvassa salitreenejä, spinning-tunteja ja lenkkeilyä, ihan perus viikkoa siis tiedossa! Ihana arki alkakoon!

Muistetaan kaikki tämä sitten maanantaiaamuna, kun se arki alkaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti