sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

LOMA!

Nyt se sitten vihdoin viimein alkoin,
kauan odotettu LOMA! Eli talvilomaa tiedossa seuraavan viikon ajan, ja paluu töiden maailmaan vasta reilun viikon kuluttua, voi että. Ei hassumpaa sanoisin!

Kiitos kaunein kaikille viime postaukseen kommentoineille! Ihan mahtavaa, että tsemppaatte mua ensi viikon koitoksessa, siis ISO kiitos kannustavista sanoistanne! Ne on varmasti tarpeen keskiviikkona klo.8.00 alkaen kun pääsykokeet alkavat. Jännitys senkun kasvaa...

Tiistaina lähden ajelemaan kohti Tamperetta, ja matkaan mukaan pitäisi pakata valtavasti tavaraa. Juoksuosuus juostaa ulkona, joten juoksutrikoot, takki ja kengät pitää mahduttaa mukaan. Uintia varten sitten uikkarit ja pyyhe. Lihaskuntotestejä varten sisäliikuntavarusteet, eli toppi, trikoot ja kengät. Tässähän se yksi kassi jo täyttyy. Lisäksi pitää laittaa matkaan mukaan lisäravinteet, protskujauheet ja palautusjuomat, ja päivää varten protskupatukoita jotta jaksaa ahertaa ja ajatukset pysyy kasassa. Eli tavaraa riittää...mä oon muutenkin maailman huonoin pakkaaja, ja tavaraa tuntuu aina kertyvän valtavia määriä, niin varmasti käy nytkin!

Tampereelta jatkan matkaa sitten Helsinkiin pariksi päiväksi, moikkaamaan ystäviä ja pääsen vihdoin hierojallekin. Sieltä sitten vanhempia moikkaamaan Kouvolaan, ja loppuviikosta takaisin kotiin. Eli mahtava viikko on luvassa, näin ainakin uskon!

Eilen istuttiin iltaa ihanan ystäväni kanssa, ja nautittiin sivistyneesti muutama lasillinen kuohuvaa. Piristävä ja virkistävä ilta, ja ennen puolta yötä jo nukkumassa. Vanhuus se taitaa vaan tulla...

Treenailuiden osalta loma tulee olemaan rauhallista. Tänään ajatus olisi käydä uimassa, edellisestä kerrasta on jo aikaa vierähtänytkin. Pitäähän se käydä ennen testejä kokeilemassa pysyykö vielä pinnalla. Huomenna sitten kevyt lenkki ja piipahdus salilla, ja loppuviikko sitten treenaillaan mahdollisuuksien mukaan, tai sitten otetaan vaan ihan iisisti. Itseasiassa en edes muista sellaista viikkoa, jolloin en olisi liikkunut vähintään viidesti, joten tuleva viikko pitää ottaa levon ja rentoutumisen kannalta. Tekee varmasti tosi hyvää sekä kropalle että päälle!

Ihanaa sunnuntaita kaikille, 
ja pitäkäähän peukut pystyssä sitten keskiviikkona!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti