torstai 11. huhtikuuta 2013

Helsinki, ja loma jatkuu!

Mainiota torstaita kaikille!

Tällä hetkellä sijainti on keväinen Helsinki, jossa loman vietto jatkuu tämän ja huomenna sitten suunnataan kohti Kouvolaa. Viime yön vietin Radisson Blu Seasidessa, kaunis hotelli Ruoholahdenrannassa ja ensi yöksi suuntaan entiselle työpaikalleni Radisson Blu Espooseen, moikkaamaan entisiä rakkaita työkavereita. Mä vaan niin tykkään näistä hotelliöistä ja aamupaloista, voi että! Vaikka myönnettäköön, että kyllä tämäkin aamu alkoi kaurapuurolla ja raejuustolla, ei siitä vaan pääse eroon lomallakaan!

Tässä vielä kuva huoneesta ja maisemista:
 Mutta, palataanpa ajassa eiliseen ja päivän koitokseen! Aamu alkoi klo.8.00 psykologisilla testeillä, joita riittikin ihan mukava määrä. Reilu kaksi tuntia aherrettiin tehtävien parissa, on ne vaan mielenkiintoisia. Siitä sitten suoraan kuntotestien pariin, pahin jännitys oli jo kadonnut matkasta, mutta voin kertoa että kyllä se vielä palasi takaisin.

Kuntotestit alkoivat 1500 metrin juoksulla, joka juostiin ulkona. Siinä sai pistää oikein kunnolla tossua toisen eteen, jotta kerkesi matkan taittaa alle kahdeksan minuutin. Itse juoksin matkan vajaaseen seitsemään minuuttiin, joten mallikas suoritus! Syke oli varmaan 200 ja lopussa oli kyllä tunne, että kaikkensa oli antanut juoksun parissa, ja hyvä niin. Sitten nopeesti sisäliikuntavaatteet päälle ja liikuntahalliin, jossa luvassa oli:
- vatsalihastesti
- 2 metrin seinämän ylitys
- 80 kiloisen nuken raahaus
- ylätalja ja
- penkkipunnerrus
Lopuksi vielä 100 metriä uintia. Kaikki testit ja rajat löydätte täältä, jos kiinnostaa tarkemmin.

Itselle vatsalihakset oli helppo-osuus, mutta sitten odottikin se pahin, seinämän ylitys. Mua pelotti niin valtavasti, en ees muista koska viimeeksi olisin tuntenut sellaista pelkoa ja jännitystä. Ajattelin, että kyllä mä sinne ylös pääsen, mutta alas tuleminen pelotti enemmän. Ensimmäinen yritys meni metsään, mutta toisella yrittämällä kampesin itseni seimän yli, mikä voittajafiilis! Muistan huutaneeni seinämän päällä, että miten täältä pääsee alas, apua! No pääsin kuin pääsinkin alas :)

80 kiloisen nuken raahaus oikealla tekniikalla on muuten haastavaa! Tätä en ollut harjoitellut lainkaan, joten aika säheltämiseksi se sitten meni. No sain nuken ylös ja kuljetettua oikein matkan, mutta voin kertoa että voimat se vei täysin. Ylätalja, jonka piti olla itselleni helpoin osuus, harjoittelun perusteella, menikin sitten metsään. En saanut vedettyä vaadittuja toistoja, joten tästä osiosta napsahti hylätty, voi että mua harmitti! No ei hätää, sillä yksi hylätty sai olla ja matka vielä jatkui. Penkkiin latasin sitten kaikki jäljellä olevat energiat ja sain ennätysmäärän toistoja tehtyä!

Lopuksi vielä 100 metriä uintia, aikaraja kolme minuuttia, ja itse uin matkan kahteen minuuttiin, ei huono suoritus lainkaan vaikka voimat oli ihan loppu! Olo kunto-osion jälkeen oli kaikkensa antanut ja niin ylpeä. MINÄ TEIN SEN! En olisi ikipäivänä uskonut pystyväni tähän, oikeesti, mutta perkele, menihän se!

Nopee ruokailu, ja tutkintokielen ja kirjallisen testin pariin. Niissä sitten puristettiin viimeisetkin mehut pois tästä tytöstä, ja klo.1640 kun luovutin paperini, olo oli tosi loppu! Kaikkensa antanut ja kaikkensa tehnyt, ja aidoisti ylpeä tästä! Päivä kaikenkaikkiaan oli tosi mahtava, ja muistan sen varmasti koko lopun elämäni ajan. Hieno ryhmähenki, mahtavaa kannustusta ja mainioita tyyppejä.

Mutta, testit on siis tehty, ja sitten odotellaan toukokuun alkuun josko kutsu seuraavaan vaiheeseen tulee. Jos tulee, aivan mahtavaa ja uskomatonta, jos ei, niin ei se elämä tähän pääty. Hakijoissa oli monia, jotka olivat tekemässä testejä jopa viidettä kertaa, ja päivän aikana kuvani siitä, että ei tonne kouluun ihan noin vaan mennä, vahvistui entisestään! Mutta katsotaan miten tässä käy...

Ai niin, jäi testeistä hyvät muistot: oikean jalan reidessä käden mittainen mustelma, joka vaan kasvaa ja kasvaa, oikea jalkapöytä ja nilkka ottaneet pahasti osumaa ja yläselkä niin jumissa että viime yönä nukkuminen teki oikeesti pahaa! Tietääpähän tehneensä! Mutta nyt ystävän luokse kyläilemään, iltapäivällä hierontaan ja myöhemmin vielä treffit parhaan ystäväni kanssa! Aivan mainio päivä tulossa! Tässä vielä väsynyt, mutta onnellinen testien suorittaja:

 
Ihanaa päivää kaikille!

3 kommenttia:

  1. Heippa vaan, meillä loma loppuu illalla. Toiset on hiihtämässä ja rinteessä, äippä siivoaa. Ei nääs kyvenny hiihtää, ku hankki eillen kunnon rakkulan kantapäähän. No, ensin hiihto sitte 2 ketaa kaunispäälle ja pulkalla alas ja illalla humpalla. Ajelehan huomenna varoen . T. Äippä

    VastaaPoista
  2. Mahtavaa kuulla tuollaiset fiilikset :) Eiköhän vain kutsu kolahda jatkoon! Nyt nauti Helsingistä ja hyvästä seurasta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitosta Anna tsempistä :) fiilikset vieläkin ihan huikeat, vaikka mustelmat kropassa vaan laajenee...

      Poista