tiistai 9. huhtikuuta 2013

Tampereella!

Terkkuja Tampereelta!
Aurinko paistaa ja jännitys kasvaa!

Lähdin jo aamusta ajelemaan, ja matka menikin rattoisasti, vaikka kilometrejä mittariin kertyikin aika tavalla. Kahvia, vettä ja muutama protskupatukka, niillä ne kilometrit voitetaan! Tampereelle päästyäni kävin etsimässä reitin huomisen koitoksen pääkallopaikalle. Onneksi on tossa puhelimessa navigaattori, niin ei pääse ainakaan pahasti eksymään. No, suorituspaikka löydetty, ja enköhän mie osaa sinne huomennakin!

Majapaikkaa pidän täällä yhden päivän ajan Sokos Hotel Ilveksessä. Aivan mainio hotelli, keskellä kaikkea, ja aivan iiiiihaaana henkilökunta. Tuntee itsensä todella tervetulleeksi.

 Ihana huone, ja mahtavat maisemat! Kelpaa tässä oleilla tämä ilta!

Kaupungillakin kerkesin jo pyörähtämään, ja kotoa nappasin mukaan synttärilahjaksi saadun Intersportin lahjakortin, ja kas kummaa, sillehän löytyi käyttöä. On se kumma, että kotikaupungista ei koskaan löydy mitään, mutta heti jos suuntaa kulkunsa muualle, ostettavaa tulee vastaan aina.

Kassista löytyi puolen tunnin jälkeen Niken lyhyet treenishortsit (joo, jalat alkaa olemaan kohta siinä kunnossa, että niitä ilkeää pitää julkisesti). Tarjouksessa, joten hinta parikymppiä, ei paha. Röhnischin mustat ulkoiluhousut, hinta vain 17,50 € (ovh. 60 €) ihan vaikka vaan ensi kesän golfkierroksia ajatellen! Ja kauan haaveilemani takki on vihdoin MUN.

Kuva ei nyt oikein anna oikeutta takille, ja näytän niin räjähtäneeltä jotta itseni päällä en sitä nyt viitsi tänne ikuistaa. Mutta kyseessä on siis Haglöfsin musta kuoritakki. Mulla on käytössä samaa merkkiä oleva ulkoilutakki, joka on nähnyt vuosia jo kohta 10, ja on lähes alkuperäisessä kunnossa, joten nää todellakin kestää kulutusta, arkea! Tämä toimii keväällä ja syksyllä, ja vaikkapa niillä kesän golfkierroksilla, jos kylmyys yllättää. Ai miten niin mä ootan kesää, kun shoppailekin kesää silmällä pitäen kaikkea, heh!

Ja kappas, mitkäs ne alkaa huomenna!
On se hyvä, että huomenna otan suunnaksi Helsingin, joten voihan se olla että ihan pikku piipahdus on tehtävä tuollakin. Ois sitten hienoa kulkea keltaisen muovikassin kanssa.

Ja kuten mainitsin viimeeksi, oon mä maailman huonoin pakkaaja, tässä siitä todiste:

Tavaraa on ihan valtavasti! Alempi, pienempi kassi on huomista varten. Uintikamat, ulkoiluvarusteet juoksua varten, sisäliikuntavaatteet, kempparikamat, protskujauheet, välipalat...isommassa kassissa on sitten lähes koko vaatekaappi, sillä koskaahan EI voi tietää mitä matkalla tapahtuu. Ja koska kotiudun vasta viikonloppuna, tarvitaan todellakin mukaan kaikkea mahdollista ja mahdotonta.
Onko muuten muilla "ongelmia" pakkaamisen kanssa?

Mutta nyt vielä pääsykoemateriaalin pariin, ehkä pikku päikkärit, ja illalla sitten ruokaa ja kevyt lenkki, siinäpä ne suuret suunnitelmat! Aikaisin pitäisi käydä nukkumaankin, katsotaan nyt sitten tuleeko uni, vai viekö jännitys voiton! Tampere hiljenee, palaamme asiaan sitten Helsingin suunnalta.
Pitäkäähän peukut pystyssä :)







2 kommenttia:

  1. Täällä on peukut pystyssä! Sie todellakin hoidat homman kotiin! Tsemppiä Hanna :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunis Anna! Testit takanapäin ja kunto-osio vedetty läpi, olo on mitä huikein! Sitten odotellaan miten jatkon kanssa käy..

      Poista