lauantai 20. huhtikuuta 2013

Kevättä parvekkeella

Mitä mainioin lauantai!

Vapaapäivänä kun herää jo seitsemän jälkeen, tietää että työrytmi on päällä. Mutta ei se haittaa, sillä takana oli ruhtinaalliset 9 tuntia unta, joten aamupalaa naamaan ja suuntana sali. En olekkaan aikoihin käynyt salilla aukioloaikojen ulkopuolella, joten oli ihana touhuta tänä aamuna ennen yhdeksää salilla, jossa minun lisäkseni oli vain muutama treenailija. Mitä luksusta! No jalat saivat kunnon rääkin mm. kyykkyjen ja prässin muodossa, ja painotkin nousi aikaisesta aamusta huolimatta ihan mukavasti!

Nopee käynti ruokakaupassa ja sitten jalkahoidon pariin. Nyt on jalat kevätkunnossa ja lahjakortti käytetty, kiitos vaan lahjakortin ostajalle! Hemmottelu tuli tarpeeseen, ja täytyy myöntää että olivathan ne jalat aika kaameessa kunnossa. Kovettumia, hiertymiä, mitä vielä. Mutta nyt kiiltää kynnet ja iho on pehmeää, kelpaa tallustella taas! Jalkahoidossa pitäisi kyllä käydä useammin, laitetaan siis sekin listan Pitäisi jatkoksi :)

Täällä ainakin oli aivan mahtava ilma, ja ulkona on lämmintä! Aurinko paistoi lämmittäen, ja oli aika suunnata katseet parvekkeelle. Uudessa kodissani on aivan huikean iso parveke, johon mahtuu lepotuolin lisäksi pöytä ja pari tuolia, ja paljon paljon kasveja. Oon aina tykänny parvekkeen laittamisesta, vaikka monesti onnistun tappamaan kukat moneen otteeseen kesän aikana. Mutta kevätkukat ovat siis vallanneet parvekkeen, yrtit ja kasvimaa laitetaan sitten myöhemmin. Omasta mielestä näyttää pirteälle, keväiselle!Tämännäköisiä kukkia yritän varjella tänä keväänä:





Leppoista lauantaita kaikille, nautitaan keväästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti