perjantai 12. lokakuuta 2012

Hiilareita, HUI!

kuva täältä
Leppoista perjantaita!

Fiilikset on nousseet ja hurjasti sitten viime postauksen. Pyörittelin omia ajatuksiani päässäni ja totesin, että eihän niissä ole mitään järkeä! Mä oon treenannu tosi kovaa ja päässy hurjia harppauksia eteenpäin, ja välillä vaan tulee vähän takapakkia tekemisen kanssa. Ei aina voi olla kivaa! Mulla on kuitenkin tää projekti vasta alkusuoralla, ja paljon matkaa vielä edessä ja suunta on selkeesti ylöspäin, joten nyt en anna pääni tehdä tepposia mulle, PISTE!

Torstaina otin sitten itselleni ihan oman vapaapäivän. Oli jo valmiiksi vapaapäivä töistä ja PT lupasi juttelun jälkeen vapaan torstain Bootcamp-tunnilta, joten sain oikeesti huilata ja tuulettaa päätä. Ehkä sekin oli huomannu vallitsevan kireän tunnelman, joten ei tarttennu kauheesti käyttää puhelahjoja vapaapäivän saamiseksi. Tääkin on edistystä omalta osaltani, että tiedostan ITSE koska mä vapaani tarvitsen ja osaan ottaa siihen aikaa. Torstai kuluikin vanhempieni luona maalla, ja sisälsi paljon raikasta maalaisilmaa ja ennen kaikkea päivän poissaolon kotioloista. Toimii!

kuva täältä
Kuten otsikkokin lupaili, täällä ois viikonloppuna edessä tankkausta. Nyt olen noudattanut reilu kuusi viikkoa Fustran ruokavaliota ja kuten olen maininnutkin, en ole lipsunut ohjeista lainkaan. Kalorimäärät ovat päivässä pienet ja pääpaino protskuissa, kuinkas muutenkaan. Nyt on sitten sunnuntaina luvassa kalorimäärän tuplaus ja hirveeeeee määrä hiilareita. Miten ikinä mä selviän siitä, huhhuh!

Tänään kävin jo shoppailemassa hieman ennakkoon, ja matkaan tarttui mm. banaaneja ja pari omenaa, joita EN oo syönny sitten elokuun. Täydennykset puuro- ja riisivarastoon, sekä leipää, jota pitäisi syödä nykyisen yhden palan sijasta aika monta päivän aikana. Lisäksi löytyy mm. maissia, kananmunia, mansikoita, kanaa valkosipulikastikkeessa, perunoita ja mysliä. Herkkuna sitten kevyttä vaniljajäätelöä, joka voi oikeesti olla aika namia tän kaiken jälkeen. Kyseessä EI siis ole mikään roskaruoka/herkkupäivä! Kuvia ja tunnelmia sitten alkuviikosta, mutta jo nyt voin kertoo että tossa määrässä riittää kyllä syömistä ja PALJON! Elimistö ja kroppa saa oikeen kunnon vastareaktion tosta määrästä, ja pitäisi sitten taas paremmin vastaanottaa protskuja kun niihin maanantaina palataan. Mutta sehän tän homman jujukin taitaa olla...

Eli huomenna juoksemaan vetoja ja sunnuntaina sitten syödään! Nii, ja töissäkin pitäisi viettää koko viikonloppu, joten katsotaan katsotaan mitä tästä oikein tulee. Elämme siis jännittäviä aikoja! Loppuun vielä kuva minusta, kun en oo tainnu kauheesti omia kuvia täällä esitellä. Silmäpussit lähes kadonneet ja ilmekin näyttää hieman pirteemmälle, mutta vielä siinä on tekemistä...

Ihanaa syksyistä viikonloppua siis kaikille!




4 kommenttia:

  1. Nyt nauti ihan täysillä noista hiilareista :) Oot kyllä kunnon tankkauksen ansainnutkin!

    Laita ihmeessä kuvia useemminkin! :)

    VastaaPoista
  2. Yritän nauttia, nautittava kalorimäärä vaan kuulostaa niin pelottavalle :) ja kuvia tulee lisää, ihan varmasti!!!

    VastaaPoista
  3. Uudet lasit! Hienot! (tai mä en oo niitä aikasemmin nähnyt)

    -Marsa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oo uudet, reilun vuoden vanhat jo :) eli me ollaan nähty ihan liian kauan sitten, nyyh!

      Poista