tiistai 16. lokakuuta 2012

Tankkausta & virkistystä

Taas se on uusi viikko, ja kohta on jo marraskuu! Tää syksy on mennyt niin uskomattomalla vauhdilla, että ei oikein kestä menossa mukana! Ja nytkin on jo tiistai menossa, tai oikeastaanhan tää päivä on kohta jo ohi. 

Sunnuntai vierähti sitten hiilaritankkauksen parissa.
Olo oli kuin omenalla tai eteenpäin vyöryvällä tankilla, adjektiiveja olotilan kuvailuun olisi vaikka kuinka!

Mä söin ja söin ja söin, paljon paljon kaloreita, mutta pääasiassa puhtaita sellaisia. Oli riisiä, riisiä ja riisiä, vähän kanaa ja kasviksia, puuroa ja puuroa, mysliä ja vielä vähän lisää mysliä. Muutama hedelmä ja vähän jotain kiellettyä. Kuvia piti ottaa, joo joo, no tässä pari säälittävää otosta päivän antimista.

Aamiaiseksi kaurapuuroa, tietenkin, ja makua antamassa mansikoita. Lisäksi ruisleipää, jossa vähän kalkkunaleikettä ja juustoa, ja sitten banaania ja omenaa. Välipalana mysliä ja lisää mansikoita. Olihan ne aika hyviä, pitkästä pitkästä aikaa.

Ja ne säälittävät herkut. 88 grammaa irtokarkkeja, ja huima hinta 84 senttiä! Valitsin tietenkin ne lempparikarkit, ja odotin pussin avaamista kuin lapsi joulupukkia. Mitä sitten? Pettymys oli aivan kaamea, tältäkö ne oikeasti maistuivat? Miten ihmeessä MÄ oon voinut syödä näitä monta sataa grammaa joskus ennen? 15 irtokarkkia toki söin, olisihan se ollut säälittävää jättää yhtään jäljelle...mutta seuraavaa kertaa saa odotella sitten jonkin aikaa!

Olo oli koko sunnuntain todella tukala. Maha turposi ja elimistö kävi selkeesti kierroksilla. Ruokaa oli päivän aikana syötävä TOSI paljon tähän nykyiseen verrattuna, joten siinäkin oli omat haasteensa. Ehkä työpäivä myös asetti omat haasteensa päivän sujumiseen. Fiilis nukkumaan käydessä oli kuitenkin korkealla, JES mä selvisin tästä. Yön nukuin sitten tosi huonosti, mutta maanantai aamuna palattiin takaisin tähän "normaaliin" arkeen ruokailuiden osalta. Rahkaa ja raejuustoa löytyy taas jääkaapista ja lautaselta, NAM! Eli seuraavaa tankkauspäivää odotellessa, saa nähdä mitä siitä sitten tulee...

Tämä viikko alkoikin ihan mahtavissa merkeissä. Vietettiin eilen virkistyspäivää reilun kahdenkymmenen työkaverin voimin. Suuntasimme kulkumme Taipalsaarelle Päivölän ratsutilalle, jossa luvassa oli ratsastusta, seinäkiipeilyä ja sisä curlingia. Aivan loistava paikka ja mikä palvelu. Henkilökunta oli asiansa osaavaa ja niin ystävällistä. Jokainen meistä varmasti ylitti itsensä monessakin asiassa, ja minäkin sain kiivettyä muutaman metrin maan pinnan yläpuolelle. Kokemisen arvoinen paikka, ehdottomasti!

Päivölästä matka jatkui Karhupirteille. Jos tilat kelpaa mm. Putinille, kelpaa ne meillekin! Siis mikä paratiisi! Kurkatkaapa täältä virtuaalikierros, niin saatte vähän fiilistä siitä missä me eilen virkistyttiin. Eli saunomista, kuumavesialtaita, maistuvaa ruokaa ja laulamista. Niin ja tietenkin juomaa, jotka sitä halusivat, tää tyttö oli liikenteessä autolla ja tyytyi vissyyn, kuinkas muutenkaan! Tunnelma oli loistava, ja osa jatkoi iltaa yön tunneille saakka.

Kyllä tämä työporukka on nyt virkistäytynyt, ja osa varmasti hieman nuutunut tänään! Minä kuitenkin
aloitin aamun töiden parissa, ja äsken tulin Bootcamp-tunnilta, ja virtaa olisi vieläkin tarjolla. Eli venyttelemään mars!

Pirteää viikkoa kaikille!!

2 kommenttia:

  1. Hei hienoa, että selvisit tankkauspäivästä noin kivuttomasti! :) Ja hyvä kuulla sekin, että paluu normaaliin ei tehnyt tiukkaa, koska monelle mässäily saattaisi jäädä helposti päälle.

    Mukavaa ja energistä viikonjatkoa, Hanna! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotain tuolla korvien välissä on todella tapahtunut, aiemmin tämmöinen EI todellakaan olisi onnistunut, vaan mässäily olisi jäänyt päälle! Energistä viikkoa sinnekin Anna :)

      Poista