maanantai 29. lokakuuta 2012

Ennen & Nyt

Taisin heikkona hetkenä lupailla tänne blogiin enemmän kuvia, ja tässä niitä nyt olisi.

Olikin hieman haastavampaa etsiä itsestään kuvia, mutta muutama löytyi, sitäkin kauheampi, mutta menköön nyt kun kerta on luvattu. Varmasti jostain kätköistä löytyisi vieläkin "imartelevampia" otoksia, mutta mennään nyt näillä. Jostain syystä kameran edessä poseeraaminen EI ole kuulunut lempijuttuihini ennen, ja ei se nytkään mitään lempparipuuhaa ole!

Mut joo, tässä siis kuvia ennen & nyt.

Tää kuva taitaa olla parin vuoden takaa, kesältä 2010! Ihan kivannäköinen nainen siinä kuvassa on, mutta kuten kaikki huomaa, onhan niitä kiloja kertynyt kannettavaksi. Poskissa riittää pyöreyttä, samoin koko kropassa.

Nämä kuvat on sitten kesältä 2011. Sama pyöreys löytyy edelleen! Mä tykkään kuvailla tosi paljon, ja nyt huomaan kuvia etsiessäni, että itsestäni kuvia ei juurikaan löydy, ja jos löytyy, niin kuvat ovat kasvoista, kokovartalokuvia ei juuri löydy. Ehkä siihen on joku syy?

Nämä kuvat puolestaan viime talvelta. Oon tainnu just hommata jäsenyyden Huhtariin, ja kuten huomaa molemmista kuvista, oon lenkillä! Eli jotain edistystä on tapahtunut...ainakin siellä pään sisällä...

Tämä kuva on viime kesältä. Nyt kun näitä kuvia katsoo, niin eron vaikka kesään 2011 huomaa aika selkeesti. Kasvot on ainakin kaventuneet, ja hiukset lyhentyneet "normaali" pituisiksi!

Nämä kuvat on otettu elokuun lopulla, eli aika pitkälle silloin kun aloitin Fustran, kunnon treenaamisen ja tiukan ruokavalion. Ja hei, taitaa olla ensimmäinen vartalokuva, pitkään pitkään aikaan...
Nämä kuvat on sitten jo viime viikolta! Vauhtia löytyy, kuten kuvien laadustakin näkee, mutta ei anneta sen haitata ihan hirveesti! Muutoksen huomaa parhaiten varmaan just kasvoista. Tuntuu että pääkin on pienentynyt, ja koko kasvojenmuoto on muuttunut huimasti, hui! Vaatteet istuu aika kivasti päällä, ja vaatekaappi on kokenut suuren muutoksen ja ammottaa tyhjyyttään tällä hetkellä! Varastossa oottaa pari isoa Ikea-kassillista täynnä liian isoja vaatteita, jotain niille pitäisi keksiä, mutta kaappiin ne EI päädy enää koskaan, PISTE!

Nämäkin kuvat myös viime viikolta, ja joo-o, onhan se kroppa pienen SUUREN muutoksen kokenut viikkojen varrella. Senttejä ja kiloja on kadonnut johonkin, ja EN huoli niitä takaisin. Ei tää mikään superkroppa vielä oo, ei lähellekään, mutta oon tähän jo ihan äärettömän tyytyväinen ja iloinen omista saavutuksistani, jee!Matka jatkuu edelleen, ja sitten kun synttärikuvia otetaan helmikuun alussa, toivotaan että kroppa on vieläkin muuttanut muotoaan!

Eli tässä teille päivän piristystä ja kauhistusta, 
ihanaa viikkoa kaikille!

4 kommenttia:

  1. Kyllä siun tekemän työn tulokset näkyy myös noista kuvista! :) Todella hienoa!

    VastaaPoista
  2. Jee, kyllä kuvista huomaa että töitä on tehty. Eikä tarvii ettiä netistä motivaatiota muiden kuvista, kun näkee ihan itsestäänkin, että mitä edistystä on saanut aikaan! :))
    Kiva kun kommentoit miulel päin, koska sullahan on ihanan positiivinen blogi ja tykkään jutuistasi joita jo vähän selailinkin ;)

    Näyttää aika hyvältä sun seuraavien kuukausien tavoitteet ennen joulua. Muut on kesäkuntoon tavoittelijoita, niin sie taidat olla jouluna aikamoisessa kunnossa jos on sun treeniohjelmaa katsominen :) Kiva kun teillä on porukka joka kaikki tekee samaa ja on helppo kannustaa yhessä :)

    Tsemppiä treenailuun, täällä makoillaan sängyssä jalat ja peppu kipeenä kun on tullut hetki sitten potkittua niin paljon combatissa.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos kommentistasi!
      Tavoitteena on näyttää helmikuun alussa pidettävillä omilla 30v synttäreillä joltain ihan muulta kun vuosi sitten, ja hyvässä vauhdissa ollaan. Ja toki tässä on paljon muutakin taustalla, että ihan kokonaisvaltaista elämäntaparemonttia olen tekemässä ja sen parissa ahertamassa!

      Kiitos tsempistä, ja mukavaa jos eksyt jatkossakin kurkkailemaan kuulumisiani! Sulla hyvä syy maata sängyssä, combatti vie kyllä hyvin mehut! Pirteetä päivää :)

      Poista