perjantai 26. lokakuuta 2012

Mitäs sieltä treenikassista oikein löytyikään?

Ihanaa perjantaita kaikille!

Lappeenrannassa maa on valkoinen, kuten varmaan kaikkialla Suomessa. Mä en nyt yhtään ollu varautunnu tähän, enkä oikeesti jaksais vielä lunta ja pakkasta, piste! Syksy vois jatkua vielä, ja lunta tulla sitten pari viikkoa ennen joulua, jookos? Tämä siitäkin huolimatta, että tulevana talvena olen päättänyt alkaa hiihtämään, koska nyt kunto siihen hommaan taipuisi, ja ei kai se niin vaikeeta voi olla, eihän?

Perjantaipostaus sai ajatuksen blogien selailusta. Jossain ihanassa blogissa, en vaan kuollaksenikaan muista missä, esiteltiin treenikassin sisältöä, ja innoistuin asiasta. Treenikassista on tullut viimeisten kuukausien aikana lähes päivittäin mukana kulkeva, ja kieltämättä sisältö näyttää aika kaaokselta. No tulipahan hyvä syy siivota sisältöä :)

Tästä siis aloitetaan. Tältä se kassi oikeasti näyttää, kaunistelematta yhtään! Adidaksen kassi, palvellut hyvin jo vuoden verran, oisko saatu jostain kaupan päälle, en nyt muista. Makuuhuoneen nurkassa tai eteisen lattialta levällään, sieltä sen yleensä löytää. Värinä perus musta, joku pirteempi väri vois olla kiva?

Mitäs sieltä kassista sieltä sitten löytyy? No vaikka mitä, kuten huomaatte!



Mä oon pakkaamisessa maailman huonoin, ja sama taitaa päteä myös treenikassin sisältöön! Housuja löytyi kahdet, odotin että enemmänkin. Tykkään vajaamittaisista trikoista, ja väri mielellään musta. Parit shortsitkin löytyy kaapista, ja ehkä nää kintut kohta nekin kestää! Paitojen osalta tilanne oli sitten lohduttomampi. Viisi erilaista löytyi, ja on varaa valita väri, todellakin. Koska olen nainen, saan muuttaa mielipidettäni useaan kertaan, joten tämä pätee varmasti näiden toppien osaltakin. Aikaisemmin tykkäsin että toppi oli löysä ja peitti mielellään mahdollisimman paljon, mutta nyt on kiva että toppi on vartalonmyötäinen, ja tunneilla jossa hypitään & pompitaan paljon, on mun mielestä tärkeää että se ei liiku ylös alaisin!

Kassista löytyy vain yhdet kengät. Saisi kyllä löytyä toisetkin, ja niitä pitää alkaa miettimään tässä talven edetessä. Sukkia löytyi sitten sitäkin enemmän, nopeesti laskettuna kuusi paria, huh! Ja ihana vaaleanpunainen muumipyyhe :) Ja löytyihän sieltä jotain kempparijuttujakin. Itse EN käytä meikkejä treeneissä, ainoastaan ripsiväriä ja se siitä. Musta on kiva että iho on puhdas, eikä suuren pakkelimäärän alla, mutta tämä on tietty jokaisen oma valinta. Joten kasvovettä ja naamarasvaa, kiitos. Deodoranttia & huulirasvaa pitää olla aina, samoin hiuslakkaa, ihan vain varalle. Lisäksi suihkeena ice poweria, EI oo tarvittu vielä, ja toivottavasti EI tarvitakkaan! Oikeastaan tää kemppariosasto yllätti mut, olisin luullut että enemmänkin purkkeja ja purnukoita olisi löytynyt, mutta hyvä näin!

Aika paljon tavaraahan se kassi on sisäänsä syönyt. Ja voin kertoa, että näiden kuvien jälkeen tilanne näyttää hieman siistimmältä. Toki AINA pitää olla vaihtoehtoja, ja mitäs sitten jos housut vaikka menee rikki tai paita on mielialaan väärän värinen :)  Ja hei, paljastakaahan tekin mitä treenikassinne on syönyt, se voi yllättää!

Ihanaa viikonloppua kaikille! 
Itse vietän viikonlopun treenaamatta ja vapaalla töistä, aika luksusta! Joten tarkoitus on hieman postailla kuvia menneestä ajasta ja nykytilanteesta sekä kertoa X-method harjoittelusta, joka alkoi tällä viikolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti