tiistai 5. maaliskuuta 2013

Elämänmenoa...

Heippa kaikille, ihan liian pitkästä aikaa!
Aina kun luen muiden blogeja, huono omatunto riipaisee, miksi minä en ole kirjoittanut ikuisuuksiin?
Helmikuussa postauksia taisi olla tasan yksi, uskomatonta! Muutama syy hiljaiseloon löytyy tästä:

Eihän tämä jätesäkki ja pahvilaatikko-helvetti mikään syy ole sille että ei ole vain saanut aikaiseksi kirjoittaa kuulumisia, mutta myönnettäköön että voimat se aikalailla vei! Kaikki jotka joskus on muuttaneet, ja pakanneet elämänsä laatikoihin, tietävät että se on aika rankkaa. Uusi koti on nyt kuitenkin valmis, ja lupaan että kuvia ihanasta pikkukodistani saatte lähiaikoina. Nyt alkaa olemaan säkit ja laatikot purettuina, ja koti näyttää kodilta, vihdoinkin! Viinat ja lisäravinteet kun ovat samassa kaapissa, niin eikös tasapaino ole silloin kunnossa?

Jos muutto ja vanhan elämän pakkaaminen vei voimat, on voimat vienyt myös treenaaminen. Olen sinnikkäästi kaiken keskellä yrittänyt treenata 4-5 kertaa viikossa, mutta jotenkin veto on ollut vaan poissa. Jotain uutta taas kaipaisi treenaamiseen, en vain oikein tiedä mitä? Nyt olenkin päättänyt ottaa vähän iisimmin ja nauttia enemmän. Aurinkoiset kevät ilmat suorastaan huutavat minua ulos liikkumaan ja hiihtämään, ja kuntosalilla painoja on noussut ihan mukavasti, kaikesta huolimatta. Pitkän tauon jälkeen ajattelin myös kokeilla taasen erilaisia ryhmäliikuntatunteja, jospa sieltä löytyy se treeni-iloa uudestaan? X-methodin lopetin nyt toissa viikolla, kun kakkosjakso päättyi. Mahtava tapa treenata, todellakin, mutta kun on syksystä asti treenannut saman ryhmän kanssa kahdesti viikossa, aina samaan kellon aikaan ja samojen liikkeiden parissa, on nyt aika tehdä jotain muuta! Ehkä olen mukana jos tänne joskus saadaan uusia ohjelmia, mutta ainakin nyt luovutan paikkani muille innokkaille.

Mutta, jotain vähän iloisempaa, nimittäin shoppailua :) mikäs piristäisi sen paremmin kuin kenkien ja vaatteiden shoppailu, niinpä, eipä juuri mikään. Monessa blogissa on vastaan tullut brittiläinen verkkokauppa Sportsdirect, jossa monia tunnettuja merkkejä saa uskomattoman edullisesti verrattuna Suomen hintoihin. Minäkin sitten uskalsin kokeilla, ja viikon odottelun jälkeen paketti saapui kotiovelle, ja mitäs kaikkea sieltä sitten löytyikään:

Oon haaveillut painijatossuista salitreeneihin jo jonkin aikaa, mutta omannäköisiä ei vain ole tahtonut löytyä, no nyt löytyi! Istuvat jalkaan tosi hyvin, ja hinta EI todellakaan huimannut päätä, jos vertaa vastaaviin kenkiin joita maamme urheiluliikkeissä myydään.

Olen hulluna tennareihin, ja monesti jalassa onkin tennarit, oli sitten kesä tai talvi, joten varasto kaipasi muutamat päivitykset:

Niken ihanan punainen treenitoppi, taisi maksaa n. 5€. Ja kesää ja golfkautta odotellen muutama pikeepaita kaappiin, ihan vain varmuuden vuoksi. Paketista löytyi myös muutamat balleriinat kesäkelejä ajatellen, uikkarit, muutama treenitoppi ja pari t-paitaa.

Eli tosi edullisia tuotteita ja suht nopea toimituskin, suoraan kotiovelle. Ainakin oman tilauksen kaikki tuotteet olivat täysin sopivia ja hyväkuntoisia, ja olisihan sieltä kaupasta löytynyt paljon muutakin ihanaa ja kivaa, mutta seuraavalla kerralla sitten...

Mutta näihin kuviin ja tunnelmiin täältä suunnalta. Aurinko alkaa näemmä paistamaan tällekin päivälle, joten minä nautin vapaapäivästä ja suuntaan kaupungille hoitamaan muutamia asioita ja iltapäivällä sitten salitreeihin kera mahtavan Annan.

Pirteää viikkoa kaikille!


2 kommenttia:

  1. Olipa tosi kiva kuulla siusta pitkästä aikaa! Tsemppiä treeneihin ja jaksamista kevääseen, yritetään tuolla aurinkoenergialla nyt puurtaa eteenpäin :)

    Niin ja sattuipa muuten sopivasti, just eilen illalla tein tilauksen Sportsdirectille :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Anna, sulle kanssa tsemppiä treeneihin, vaikka hyvinhän ne näyttää luistavan muutenkin :) laittelehan sitten kuvia sun ostosreissusta, kun paketti saapuu perille, on muuten koukuttava verkkokauppa :)

      Poista