perjantai 22. maaliskuuta 2013

Golftossut!

Tässä ne nyt sitten on,
mun uudet, IHANAT golfkengät!
Aika mageet, vai mitä tykkäätte?


Siis voiko mikään piristää perjantaita, tai ihan mitä päivää vaan, paremmin kuin uudet kengät? No joo, voi toki monikin asia, mutta kyllä uudet kengät saa aina hymyn korviin! Tilaus siis Zalandon kautta ja paketti tuli muutamassa päivässä kotiin, toimii!


Mä voin niin kuvitella kuinka tallustelen näillä viheriöillä, auringonpaisteessa ja hyvässä seurassa. Mitä mahtavinta mielikuva harjoittelua! Kengät on muuten aivan uskomattoman hyvän tuntuiset jalassa, ihan kuin olisi tennarit jaloissa, ja siltähän ne näyttävätkin. Joskus vuosia vuosia sitten golfkengät todellakin näyttivät golfkengiltä, ehkä jäänteiltä jostain menneiltä vuosilta, mutta nämä ei mielestäni näytä lainkaan golfkengiltä. No totuus kenkien toimivuudesta selviää sitten ensimmäisten kierrosten aikana ja varsinkin niiden jälkeen, mutta alku näyttää ihan lupaavalta. Toistaiseksi nämä on kuitenkin haudattava kaapin pohjalle, jotta en vahingossakaan laita näitä aamulla, unen pöpperössä jalkaani. Mutta kyllä se kevät sieltä tulee, toivottavasti TOSI pian!

Kuten aikaisemminkin mainitsin, oli paikallisessa lehdessä alkuviikosta juttu Lappeenrantalaisista bloggareista, ja minäkin oli juttuun päässyt mukaan, aika hienoa ja imartelevaa! Tänään töissä hymy kyllä levisi kasvoille, kun eräs kanta-asiakas tuli kassalle ja totesi, että "sie oot se miesie-tyttö siitä lehdestä". Ei voinut kuin hymyillä :)

Hymyä siis kaikkien perjantaihin, ja mahtavaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti